Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tăiat pe față cu un cuțit în cartierul Radu Negru

* în urma unui conflict mai vechi, un bărbat a fost tăiat pe față cu un cuțit de către un alt bărbat, sâmbătă seară * victima a ajuns la spital, unde i-a fost cusută rana * agresorul a fost prins imediat de polițiști

 

Scandal însângerat în cartierul Radu Negru, în municipiu. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost tăiat cu un cuțit de către un individ cunoscut cu antecedente, în urma unui conflict mai vechi. Scena sângeroasă s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, în incinta unui local din cartier. Potrivit unor surse, conflictul între cei doi ar fi izbucnit în urmă cu câteva zile, în mediul online. Acum, agresorul a dat nas în nas cu victima și ar fi început scandalul. Deși bărbatul de 37 ani i-ar fi spus să plece de la masa lui, pentru că nu au ce discuta, celălalt brăilean ar fi scos un cuțit și l-ar fi tăiat pe față, după care a încercat să fugă. A fost prins imediat de un echipaj de poliție.

Victima a ajuns la spital, iar rana de 15 cm i-a fost cusută. Nu a fost necesară internarea, așa că aceasta a ajuns la poliție, pentru declarații.
Categorie articol: 

Comentarii