Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr tăiat cu sabia, în față la Starea Civilă, după ce și-a declarat copilul

* incidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, victima fiind dusă la UPU * medicii de pe salvare spun că, deși tânăr​ul este tăiat în mai multe zone ale corpului, este în afara oricărui pericol

 

Un incident terifiant a avut loc în urmă cu puțin timp în fața sediului Serviciului de Evidență a Personelor, de pe B-dul Cuza. Un tânăr de aproximativ 25 de ani a fost hăcuit cu o sabie în timp ce se afla în mașină împreună cu soția. Conform martorilor, filmul atacului de tip mafiot ar fi următorul: tânărul a ieșit de la Starea Civilă, unde fusese să-și declare copilul, a urcat în mașină împreună cu soția, a pornit, dar a fost blocat în trafic de o altă mașină, din care au coborât doi indivizi care, cu o piatră au spart parbrizul, iar apoi cu o sabie l-au tăiat în mai multe zone ale corpului. A fost apelat de urgență numărul 112, și un echipaj a ajuns imediat la fața locului și i-a acordat rănitului primele îngrijiri medicale apoi l-a transportat la spital. Personalul medical de la bordul ambulanței ne-a precizat că, deși sunt tăieturi multiple, în zona feței, umărului, pe spate, acestea nu sunt adânci, astfel că este în afara oricărui pericol, momentan.

Traficul în zonă a fost blocat minute bune. La fața locului au ajuns și echipaje de poliție, dar și duba mascaților. Din păcate, la momentul la care au ajuns forțele de ordine, cei doi atacatori erau demult fugiți. Polițiștii au pornit în căutarea lor.

De precizat că, la fața locului a rămas teaca sabiei cu care a fost tăiată victima, o probă destul de importantă pentru găsirea atacatorilor.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii