Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr din Şuţeşti încătuşat după ce i-a înjurat pe poliţişti

* acesta circula cu autoturismul condus de un amic şi a devenit reclacitrant când poliţiştii au cerut documente care sa justifice motivul deplasării

 

Doi tineri din Şuţeşti au intrat în conflict cu poliţiştii care le-au cerut documente pentru a  justifica motivului plecării de acasă. Unul dintre tineri a devenit recalcitrant şi i-a înjurat pe poliţişti, acesta fiind încătuşat.

Potrivit comunicatului IPJ Brăila, la data de 6 aprilie, la ora 17.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca l-au oprit în trafic pe un șofer, în vârstă de 20 de ani, din satul Mihail Kogăliceanu, comuna Șuțești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22, în afara localității Șuțești. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca nici el și nici pasagerul din mașină, în vârstă de 26 de ani, din aceeași localitate, nu dețineau niciun document care sa justifice motivul deplasării.

Având în vedere cele constatate, celor doi li s-a adus la cunoștință faptul că urmează a fi sancționați contravențional întrucât au încălcat prevederile Ordonanței Militare            nr. 3/2020, moment în care pasagerul a devenit recalcitrant și nu a respectat indicațiile polițiștilor de a rămâne în autoturism, adresându-le acestora injurii și expresii jignitoare.

Tânărul a fost imobilizat și încătușat de polițiști și a fost condus la sediul Poliției, unde a fost sancționat contravențional atât pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, cu amendă de 2.000 de lei, cât  si pentru încălcarea Legii 61/1991, cu amendă de 1.000 de lei.

Totodată, politiștii l-au sancționat contravențional și pe conducătorul autoturismului, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind restricția circulației.
Categorie articol: 

Comentarii