Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr decedat după ce i s-a făcut rău pe peronul Gării

* azi-dimineaţă, poliţiştii au fost anunţaţi de călători despre faptul că un bărbat a suferit un stop cardio-respirator şi a căzut pe peron * oamenii au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea ambulanţei * poliţiştii au stabilit că este vorba despre un brăilean de 27 de ani, care a ajuns la spital, însă la scurt timp a decedat

 

 

Un tânăr de 27 de ani şi-a găsit sfărşitul, după ce i s-a făcut rău şi a căzut pe peronul Gării CFR, în timp ce aştepta trenul. Azi-dimineaţă, brăileanul s-a prăbuşit pur şi simplu, ceilalţi călători încercând în zadar să îi acorde primul ajutor. Ambulanţa a venit şi l-a preluat, însă acesta a murit la spital. Poliţiştii au dat startul cercetărilor.

După cum au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, astăzi, la ora 7.45, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi de călătorii aflaţi pe peronul gării, pe liniile 2 şi 3, despre faptul că un bărbat a suferit un stop cardio-respirator. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, victima a fost intubată şi transportată imediat la spital. Poliţiştii au stabilit identitatea acesteia, fiind vorba despre un brăilean de 27 de ani, despre care familia a spus că nu ştia să fi avut probleme medicale. Din păcate, medicii de la spital nu au reuşit să îl readucă la viaţă pe tânăr, în jurul orei 9.45, fiind declarat decesul.

Legat de acest caz, ne-a dat mai multe informaţii o femeie care se afla în Gară şi aştepta şi ea trenul pentru a ajunge la Bucureşti. Persoana respectivă a spus că tânărul se afla chiar în spatele său şi a auzit când acesta a căzut, iniţial gândindu-se că este vorba despre o valiză care a căzut. A văzut apoi că era un tânăr, îngrijit şi bine îmbrăcat. Pasagera care ne-a sesizat şi-a exprimat nemulţumirea cu privire de modul în care au acţionat autorităţile. Ea a spus că şi ambulanţa a venit destul de greu. „ Am asistat nepuntincioasă. Era lângă mine, ambulanţa s-a mişcat foarte greu. Totuşi era un băiat căzut, însă reacţia autorităţilor, şef de gară, poliţişti, a fost foarte înceată. Au fost doi bărbaţi care au încercat să îl resusciteze. Foarte greu a venit salvarea. Foarte greu a reacţionat şeul de gară, a fost o lipsă de reacţie, de iniţiativă. Cum este posibil aşa ceva! Efectiv un om a fost lăsat să moară. Sunt indignată de reacţia autorităţilor”, ne-a declarat femeia care a fost martoră la acest eveniment tragic.
Categorie articol: 

Comentarii