Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr arestat pentru încălcarea ordinului de protecţie: a distrus autoturismul părinţilor

* deşi avea emis ordin de protecţie, întrucât s-a comportat inadecvat faţă de părinţii săi, un brăilean şi-a vărsat nervii pe maşina părinţilor şi a ajuns la arest

 

 

 

A ajuns în spatele gratiilor! Un tânăr brăilean s-a răzbunat pe părinţii săi şi le-a distrus autoturismul. Oricum, fiul avea emis un ordin de protecţie şi nu avea voie să se apropie de cei care i-au dat viaţă, însă el a încălcat de mai multe ori acest ordin.

Astfel, la data de 1 iulie, poliţişti din cadrul Biroului Proximitate l-au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pe un tânăr de 21 de ani din Brăila, cercetat penal pentru săvâşirea infracţiunilor de nerespectare a hotărârii judecătoreşti şi distrugere. În fapt, la data de 25 ianuarie, pe fondul unor discuţii mai vechi, acesta ar fi provocat distrugeri unui vehicul ce aparţinea părinţilor săi. „Întrucât, în repetate rânduri adresa cuvinte şi expresii jignitoare părinţilor, poliţiştii au emis faţă de tânăr, un ordin de protecţie provizoriu, având obligaţia de a păstra o distanţă de 200 de m faţă de aceştia. În cursul lunii ianuarie, Judecătoria Brăila a emis pe numele tânărului un ordin de protecţie, acesta încălcându-l, venind în mod repetat la domiciliul părinţilor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cursul zilei de joi, brăileanul a fost prezentat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând faţă de acesta măsura arestării pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii