Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânără plecată în Spania, căutată de poliţişti

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale continuă campania de mediatizare a persoanelor date dispărute de la domiciliu, desfăşurând permanent activităţi specifice pentru depistarea acestora. O tânără de 26 de ani, plecată în Spania din 2005, este căutată de poliţiştii brăileni, asta după ce mama acesteia a reclamat că, din aprilie, nu mai ştie nimic de fiica sa.
Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, la data de 28 septembrie, la ora 12.00, la Politia oraşului Ianca s-a prezentat o localnică de 54 de ani. Femeia a reclamat că fiica sa, Carmen Lenuţa Dedu (26 de ani) este plecată în Spania din anul 2005 şi are rezidenţa în localitatea Tala Vera de la Reina, Urbanizatia Monte Carlo. Mama fetei le-a spus poliţiştilor că, la data de 24 aprilie, în timpul unei convorbiri telefonice, a întrerupt brusc legătura telefonică şi, de la acea dată şi până în prezent, nu a mai răspuns la telefon şi nici nu a mai comunicat pe internet. Reclamanta a solicitat darea în urmărire pentru identificarea tinerei şi a locului în care s-ar putea afla. "În cauză s-a întocmit dosar de dispariţie, cea în cauză urmând a fi dată în urmărire la nivel internaţional", a precizat insp. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Cine poate da relaţii despre persoana dată dispărută este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze numărul de urgenţe 112.
Categorie articol: 

Comentarii