Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânără din Ianca, dată dispărută la Poliție

* Vlad Cosmina Ionela a plecat de acasă de mai bine de o săptămână și nu s-a mai întors * tatăl său a anunțat Poliția, iar acum fata este dată în urmărire internațională * cei care au văzut-o sau au indicii despre locul în care se află tânăra sunt rugați să sune la 112

 

 

La data de 10 iulie a.c., un bărbat de 49 de ani, din oraşul Ianca s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 08.07.2019, a fiicei sale, Vlad Cosmina Ionela, în vârstă de 18 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 160 de cm, constituţie slabă, aproximativ 40 de kg, ochii căprui, părul şaten, drept, lung peste umeri, prezintă pe partea dorsal, la nivelul bazinului un tatuaj în formă de aripi de înger cu iniţialele “A” şi “C”.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: rochie de culoare alb cu dungi negre, încălţată cu sandale cu talpă normal tip leopard, având asupra sa şi un rucsac de culoare alb cu negru.

Pentru Vlad Cosmina Ionela s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii