Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Tânără de 18 ani, găsită moartă în apartament. Iubitul fetei a fost cel care a găsit-o spânzurată în șifonier

UPDATE: Noi informații privind gestul șocant al tinerei de 18 ani, care a fost găsită spânzurată în apartamentul în care locuia cu chirie. Potrivit unor surse, fata s-ar fi certat cu iubitul ei, iar supărarea mare ar fi împins-o la gestul extrem de a-și pune capăt zilelor. Cei doi locuiau împreună în apartamentul închiriat. Chiar prietenul ei, în vârstă de 19 ani, a fost cel care a găsit-o spânzurată într-un dulap. Fata s-ar fi folosit de o lenjerie și de bara metalică a șifonierului, pentru a se omorî. Pe corpul său nu existau semne de violență.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

STIRE INITIALA: Tânără de 18 ani, găsită moartă în apartament

* se pare că aceasta și-ar fi pus capăt zilelor * trupul ei a fost găsit în baia apartamentului în care locuia cu chirie

 

Tragedie într-un bloc de pe Calea Călărașilor, în zona Pieței Concordia, sâmbătă seară. O fată de doar 18 ani a fost găsită fără suflare în baia apartamentului în care stătea cu chirie. O primă variantă a anchetatorilor este că tânăra s-ar fi spânzurat, rămânând necunoscute motivele pentru care ea a recurs la acest gest extrem. Polițiștii criminaliști vor face lumină în acest caz. Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii