Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlharul din scara blocului, trimis în faţa instanţei

procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Vasile Adelin Călin, cel care i-a furat borseta cu 2.000 lei unui brăilean

 

Inculpatul Vasile Adelin Călin, tâlharul din scara blocului care a reuşit să facă rost

de 2.000 lei după ce i-a sustras borseta unui brăilean, a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Dosarul a fost deja înregistrat pe rolul instanţei şi procesul este în curs.

După cum au stabilit anchetatorii, în seara de 7 ianuarie, la ora 21.23, un brăilean de 52 de ani a sesizat prin apelul de urgenţă 112 că a fost victima unei tâlhării. Reclamantul a spus că se afla în scara blocului de pe str. G-ral Eremia Grigorescu, unde locuieşte, când a fost deposedat de suma de 2.200 lei pe care o avea într-o borsetă. Un individ necunoscut i-a smuls borseta cu bani şi apoi a luat-o la fugă. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi în scurt timp l-au depistat pe Bulevardul Dorobanţilor pe un bărbat de 30 de ani, din Brăila, suspect de comiterea faptei. Acesta avea în buzunarul de la piept al gecii suma de 2.082 lei, după cum au constatat poliţiştii.

Suspectul a fost preluat de poliţişti şi dus la sediul Poliţiei Municipiului  pentru audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pe ordonanţă pentru 24 de ore. Bărbatul pe numele căruia s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată a fost dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă, măsura fiind admisă.

Tâlharul se află şi acum în spatele gratiilor.
Categorie articol: 

Comentarii