Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlharul bătrânei din Chercea, la judecată

inculpatul Cernat Iulian Alexandru, cel care a dat buzna peste o bătrână, a ameninţat-o cu un cuţit şi i-a furat suma de 700 lei, va fi judecat pentru tâlhărie calificată • în zadar a încercat individul să îi convingă pe judecători că rechizitoriul Parchetului şi actele de urmărire penală nu sunt în regulă • dosarul are termen de judecată în luna iunie

 

A atacat o bătrână în cartierul Chercea şi i-a furat banii, însă a sperat că scapă de proces. Inculpatul Cernat Iulian Alexandru, trimis în judecată de procurori pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, în stare de arest preventiv, a invocat unele excepţii şi a sperat că scapă. Zilele trecute, magistraţii Judecătoriei Brăila au constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, în dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. I-au dat inculpatului vestea proastă: dispune începerea judecăţii. Termenul de judecată în dosar a fost stabilit pentru data de 11 iunie. Judecătorii au menţinut starea de arest a individului acuzat de tâlhărie.

În data de 9 februarie, individul de 30 de ani a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Tâlharul Cernat a fost dus în faţa instanţei de judecată care a emis pe numele lui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul a comis fapta în seara de 7 februarie, în jurul orei 22.00. El şi-a pus o cagulă pe faţă şi a pătruns, prin efracţie, în locuinţa unei femei de 83 de ani, din municipiul Brăila, care îi era vecină şi locuia singură.  După ce a ameninţat-o cu un cuţit şi cu acte de violenţă, tâlharul i-a sustras suma de 700 lei. Poliţiştii l-au prins pe suspect şi, cu ocazia efectuării percheziţiei corporale, asupra lui a fost găsită suma de 550 lei, bani sustraşi de la persoana prejudiciată. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, apoi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.
Categorie articol: 

Comentarii