Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlhar în Anglia, căutat pe Facebook în România. Autorul postării susține că hoțul e din localitatea brăileană Cireșu

* un caz de tâlhărie produs în Regatul Unit este „cercetat” online, de către un utilizator care susține că este proprietarul casei jefuite * în urma distribuirii masive a postării, utilizatorul afirmă că tâlharul ar fi român, din comuna Cireșu * acesta din urmă i-ar fi bătut mama, sora și fiica, i-ar fi furat bunuri, după care ar fi fugit în România * la nivelul IPJ Brăila nu există o informare oficială despre acest caz

 

 

Caz de tâlhărie cercetat pe Facebook. Proprietarul unei case din localitatea Bedfordshire, Regatul Unit, susține că un necunoscut a pătruns în locuință, la începutul acestei luni, cu intenția de a sustrage bunuri. În casă, la acel moment, se aflau mama, sora și fiica proprietarului, toate trei fiind bătute fără milă de hoț. Ulterior, necunoscutul a plecat din casă cu câteva bunuri. Momentul tâlhăriei a fost surprins de camerele video montate atât în exteriorul, cât și în interiorul locuinței, însă imaginile au un puternic impact emoțional.

Proprietarul păgubit a făcut publice pe Facebook materialele video în care se vede fața individului, iar postarea a devenit virală. Așa a aflat că tâlharul ar fi de origine română, că l-ar chema Săndel Hornea sau Săndel Bolentin și că ar locui în comuna Cireșu, județul Brăila. Același autor al postării a mai scris că tâlharul ar fi fugit, în aceeași zi, în România, unde s-ar ascunde de autorități.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila nu a ajuns o informare oficială în acest sens de la autoritățile din Anglia. Asta înseamnă că, oficial, nu se confirmă această faptă, deocamdată. „Până la acest moment, nu am fost sesizați de vreo structură europeană de poliție sau alte autorități care aplică legea cu privire la acest aspect”, ne-au declarat reprezentanții IPJ Brăila.

În schimb, localnicii din Cireșu l-au recunoscut în pozele devenite virale pe Facebook pe Săndel Hornea. „În proporție de 80% este Săndel Hornea, un bărbat născut în Cireșu, dar plecat de mulți ani în străinătate”.

La o căutare simplă după numele individului, se pare că acesta are antecedente. În 2007, pe când avea doar 23 de ani, era urmărit internațional pentru cinci infracțiuni de exploatare sexuală a copiilor și pornografie infantilă, fapte produse pe teritoriul Italiei.

Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii