Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de cadre didactice scolite la "Academica"

In week-end, la Scoala "Sandu Aldea" a avut loc deschiderea cursului "Academica I", organizat de catre Casa Corpului Didactic Braila in colaborare cu Universitatea "Transilvania" din Brasov. La ora 10.30, au participat la curs 150 de cadre didactice, dintre care 50 de profesori de franceza, 50 de engleza, 25 de geografie si 25 de la disciplinele socio-umane, care au mai mult de patru ani de la ultimul grad didactic absolvit. De asemenea, la ora 11.30, au mai luat parte la curs alti 100 de profesori de discipline tehnice, plus 50 de profesori de educatie fizica si sport. De la ora, 12.30, a inceput "Academica II", unde au participat 150 de institutori, 50 de educatori si 100 de invatatori.
La intilnire au fost prezenti reprezentantii Universitatii "Transilvania", conf. univ. dr. Toader Palasan si prof. univ. dr. ing. Anisor Nedelcu, dar si prof. dr. Cristina Anton, directorul Casei Corpului Didactic.
Cadrele didactice au beneficiat gratuit de aceste cursuri.
Cursul este acreditat de Universitatea "Transilvania" are un numar de 280 de ore si ofera 100 de credite pentru cele trei module: "Proiectarea, organizarea si evaluarea activitatilor didactice", "Management si comunicare" si "Tehnici Informationale si de Comunicare".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii