Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SURSE: Tânăr din Ianca, împușcat în Italia de paznicul unei vile. Se presupune că intenționa să jefuiască imobilul

* apropiații băiatului au postat pe Facebook mesaje de condoleanțe, alături de un link al unei știri din Italia * în știre se vorbește despre un tânăr împușcat de paznicul unei vile din vecinătatea orașului Bologna , deoarece italianul credea că acesta venise la furat * identitatea tânărului nu a fost confirmată oficial

 

 

Un tânăr din Ianca ar fi fost împușcat în Italia, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, în timp ce ar fi încercat să jefuiască o vilă. Potrivit site-ului rotalianul.com, tânărul a fost ucis la Bazzano în Valsamoggia, în vecinătatea orașului Bologna, în timpul unui jaf petrecut noaptea la Villa Gessa, o proprietate a unei familii aristocratice italiene. Pentru moment, nu s-a cunoscut identitatea infractorului, iar polițiștii italieni au solicitat colaborarea colegilor din țările Europei de Est, printre care și România.

Villa Gessa este o proprietate din secolul al XVI-lea deținută de familia Garagnani originară din Florența, iar joi seară, 5 decembrie, paznicul care locuiește în incinta proprietății a auzit zgomote ciudate la ușa casei”, notează rotalianul.com. Publicația mai scrie că paznicul a ieșit la fereastră și a tras cinci focuri de armă, după care s-ar fi făcut liniște. Abia dimineață, acesta a ieșit în grădină, unde a găsit trupul neînsuflețit al tânărului. „«Voiam doar să îl sperii», a declarat paznicul Stefano Natalini în timpul interogatoriului la secția de poliție. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat”, se mai arată pe site-ul menționat.

Din primele cercetări efectuate de autoritățile italiene, a reieșit faptul că băiatul a fost împușcat în spate, iar glonțul l-a lovit în umăr, însă ceea ce s-a întâmplat cu adevărat și cum și-a găsit sfârșitul tânărul urmează a fi stabilite după analizarea raportului balistic și rezultatelor autopsiei. De asemenea, mai este luată în considerare varianta că românul nu ar fi acționat de unul singur, ci ar fi făcut parte dintr-o bandă care în ultimul timp a spart mai multe case și magazine din zona respectivă.

Pe Facebook, circulă fotografia unui tânăr din Ianca, Georgian Ene, iar apropiații susțin că el este cel ucis în Italia. O confirmare oficială asupra identității tânărului împușcat nu există deocamdată.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii