Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SURSE: Dasaev, plasat în arest la domiciliu!

* Curtea de Apel Galați a schimbat măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, pronunțarea având loc în urmă cu puțin timp * decizia este definitivă * Dasaev este acuzat de tentativă de omor în dosarul atacului de la „Music Pub” din septembrie 2018

 

 

 

Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca „Dasaev”, acuzat de tentativă de omor, a reușit să convingă judecătorii Curții de Apel Galați să-i schimbe măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Decizia este definitivă și a fost pronunțată în urmă cu puțin timp, potrivit unor surse.

Reamintim că Dasaev este inculpat în dosarul atacului violent de la „Music Pub”, atac ce a avut loc în luna septembrie 2018. Procurorii l-au acuzat că ar fi înjunghiat doi baschetbaliști americani ai „Cuza Sport”, pe holul băii terasei „The Music Pub”, de lângă patinoar. La câteva zile după incidentul sângeros, Dasaev a fost arestat preventiv, măsura prelungindu-se în fiecare lună. La începutul lunii iulie însă, Curtea de Apel Galați a admis unele dintre excepțiile invocate în dosarul inculpatului Husein Daniel Gabriel și a desființat mai multe probe din dosar. Chiar și în aceste condiții, judecata continuă.
Categorie articol: 

Comentarii