Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Surprize in optimile etapei judetene a Cupei Romaniei

Cele mai interesante meciuri din faza a treia a etapei judetene ale Cupei Romaniei la fotbal au fost cele in care s-au intilnit echipele fruntase din Liga a IV-a.
Dupa ce a cistigat in campionat pe terenul liderei la Viziru, CSO Ianca a pierdut la scor partida de la FC Urleasca dupa ce a condus la pauza cu 1-0. Oaspetii au deschis scorul in minutul 43 prin Cosmin Mladin insa gazdele au facut legea in partea secunda, au inscris de trei ori prin Olaru (min. 56), Creanga (min. 65), Micu (min. 76) si s-au calificat mai departe in detrimentul echipei din Ianca.
La Cazasu echipa gazda, Victoria, a fost invinsa la scor de forfait de Victoria Traian golurile invingatorilor fiind marcate in ordine de T. Dinu, Banciu si T. Gheorghe.
Ceea ce a surprins in aceasta runda a fost atitudinea echipei din Viziru, Eldomir, care nu s-a prezentat la Dedulesti si a pierdut meciul la masa verde.
La capatul celor 90 de minute regulamentare de joc Viitorul Galbenu si CS Faurei erau la egalitate, 2-2 astfel ca au fost necesare inca doua reprize de prelungiri pentru a se cunoaste echipa calificata in faza urmatoare. Avind o pregatire fizica superioara, echipa lui Iacob Carst, fosta divizionara C a fost cea care a reusit sa se impuna cu 6-4. Acelasi rezultat, 2-2, s-a inregistrat la finalul jocului de la Jirlau unde s-au intilnit AS Jirlau si Avintul Ciresu, insa dupa alte 30 de minute de prelungiri formatia vizitatoare a fost cea care si-a acontat locul in etapa urmatoare.
Doar doua echipe din Campionatul judetean au reusit sa elimine adversare din Liga a IV-a, Avintul Chiscani, care a si realizat scorul optimilor, 10-1 in disputa cu SC Adevarat si FC Steaua Braila. Stelistii s-au impus cu 4-1 la Dudesti, golurilor invingatorilor fiind marcate de Lupascu, Iorga, Bratu si Gagu.

Rezultatele inregistrate in optimile etapei judetene ale Cupei Romaniei la fotbal:
Viitorul Galbenu - CS Faurei 4-6
AS Jirlau - Avintul Ciresu 3-4
Comagrim Dudesti - FC Steaua Braila 1-4
Viitorul Ianca - Vointa Gaiseanca 6-0
FC Urleasca - CSO Ianca 3-1
Victoria Cazasu - Victoria Traian 0-3
Avintul Chiscani - SC Adevarat 10-1
Victoria Dedulesti - Eldomir Viziru 3-0 neprezentare
Categorie articol: 

Comentarii