Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Succese ale atletilor braileni in competitii internationale

Cu toate ca se antreneaza in conditii improprii pentru sezonul in aer liber atletii braileni aduc medalii Romaniei in concursurile internationale.
Astfel, la Campionatele Balcanice, care s-au derulat in zilele de 4 si 5 iulie la Sofia reprezentantii Clubului Sportiv Municipal au obtinut trei medalii de bronz. Aflat inca la categoria de virsta tineret, Aurel Baciu, elevul profesorului Mihail Dumitru, a urcat de doua ori pe treapta a treia a podiumului de premiere, la 110 m garduri si stafeta 4X100 m plat, in componenta careia s-a aflat si colegul sau de club, Leonard Gherghiceanu.
Aurel Baciu se va odihni doua zile, iar luni dimineata va pleca in Ungaria, la Debrecen, pentru a participa la Campionatele Europene, competitie care se va derula intre 10 si 16 iulie.
In alta ordine de idei, in lotul pentru editia din acest an a Jocurilor Marii Negre care s-a desfasurat la Trabzon, intre 2 si 7 iulie, au figurat si doi sportivi cu dubla legitimare, CSM-LPS, Daniel Gagiu si Ionut Mihalcea.
Avind o prestatie foarte buna, Daniel Gagiu, atlet pregatit de profesoara Anilena Anton, s-a clasat pe locul al doilea la saritura in lungime cu o performanta de 6,75 metri. Colegul sau, Ionut Mihalcea a avut nesansa de a se accidenta la incalzire si nu a putut evolua la parametri normali, astfel ca a ratat accedera in finala.

Grand Prix de tineret si seniori

In acest week-end la Bucuresti se va desfasura un Grand Prix atletic la care vor fi prezenti si sportivii cei mai valorosi de la cele doua cluburi brailene, CSM si LPS.
Cu acest prilej, Ionut Vlaicu si Paraschiv Eftimie vor incerca sa-si faca pentru a doua oara baremurile pentru Campionatele Europene. La competitie vor fi prezenti, de asemenea, Ramona Anghelas, Marian Chioveanu, Ana Maria Ionita si Ana Maria Caragata.
Categorie articol: 

Comentarii