Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Subventiile pentru motorina, disponibile agricultorilor pina la 15 noiembrie

Subventia de un leu pe litru pentru achizitionarea de motorina sau biodiesel pentru lucrarile agricole de toamna va putea fi obtinuta pe baza de adeverinte pina la 15 noiembrie, a informat vineri Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Adeverintele pot fi procurate de catre beneficiari de la Directiile pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, in conditii asemanatoare celor aplicate pentru acordarea sprijinului financiar de 0,7 lei pe litru de motorina in prima parte a anului 2006.
Valoarea subventiilor pentru lucrarile de toamna este de un leu pe litru.
Totodata, MAPDR a apobat culturile agricole si speciile de animale pentru care vor fi acordate plati directe complementare in 2007.
Culturile agricole care beneficiaza de platile nationale directe complementare sint griu si secara, orz si orzoaica, ovaz, porumb si sorg, floarea soarelui, rapita, leguminoase pentru boabe, sfecla de zahar, orez, hamei, tutun, soia, in si cinepa.
In sectorul zootehnic se vor acorda plati nationale directe complementare pentru vaci pentru lapte, vaci care alapteaza, taurasi la ingrasat (peste 500 kg), bovine adulte pentru sacrificare, ovine si caprine.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii