Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Subiectele pentru probele orale ale Bac-ului publicate pe Internet

Din data de 27 aprilie, pe site-ul Ministerului Educatiei, http://www.subiecte2007.edu.ro/, pot fi accesate variantele de subiecte pentru probele orale ale bacalaureatului. Pe site se regasesc atit listele cu subiecte, cit si instructiunile de realizare a biletelor pentru probele orale, proba B. De asemenea, s-au publicat si instructiunile privind criteriile de apreciere a raspunsurilor candidatilor.
Textele la prima vedere care vin in completarea modelelor publicate pentru biletele de examen vor fi transmise centrelor de examen cu maximum 48 de ore inainte de proba. Pe site-ul ministerului au fost postate subiectele pentru: limba si literatura romana, limba si literatura materna (croata, germana, maghiara, sarba, slovaca, turca si ucraineana) si limbi moderne (engleza, franceza, germana, greaca, italiana, rusa si spaniola), in conformitate cu programele de examen.
Pentru examenul de bacalaureat inscrierile se desfasoara in perioada 1 - 11 mai, iar cursurile pentru elevii claselor a XII-a se incheie pe 15 iunie. Proba orala la limba si literatura romana se desfasoara in zilele de 25 si 26 iunie, iar proba orala la limba moderna in zilele de 27 si 28 iunie. Proba scrisa la limba romana va avea loc pe 29 iunie, proba obligatorie a profilului este planificata pentru 3 iulie, proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii se va desfasura pe 4 iulie, iar pe 5 iulie este planificata proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare. Rezultatele preliminare se afiseaza pe 7 iulie, pina la ora 16.00, intre orele 16,00 si 20,00 se vor depune contestatiile. In zilelele de 8 si 9 iulie se vor rezolva contestatiile, urmind ca pe 10 iulie sa se afiseze rezultatele finale.
Categorie articol: 

Comentarii