Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Studentii de la "Inginerie" s-au intrecut in competitiile sportive

Pe parcursul a doua zile, luni si marti, Sala Polivalenta a devenit locul de intrecere al studentilor de la Facultatea de Inginerie din Braila, fiind programate intreceri la fotbal, handbal si tenis de masa, in cadrul manifestarii sportive "Cupa Iernii". Manifestarea a avut drept scop promovarea miscarii si sportului in rindul tinerilor, dezvoltarea spiritului de fair-play, precum si formarea si omogenizarea echipelor pe categorii competitionale.
In competitii s-au inscris peste 100 de studenti de la cele patru specializari din cadrul Facultatii de Inginerie. Ziua de luni a fost dedicata fotbalului si handbalului. La start s-a inscris fiecare specializare cu cite o echipa pentru o disciplina sportiva.
Dupa stabilirea prin tragere la sorti a intrarii in concurs si a adversarului, startul competitiei a fost dat de catre echipele de fotbal a specializarilor "Inginerie mecanica" si "Inginerie economica".
Finala turneului de fotbal a fost disputata intre echipele specializarilor "Ingineria mediului" si "Inginerie economica", cistigind in cele din urma, dupa un joc cu multe rasturnari de situatie, echipa specializarii "Ingineria economica", cu scorul de 4 la 1. Finala turneului de handbal a fost cistigata de echipa specializarii "Ingineria mediului", care s-a impus cu scorul de 23 la 20 in fata echipei specializarii "Agricultura". In urma disputarii tuturor jocurilor, pe locul I s-a clasat "Inginerie economica", locul II a fost adjudecat de "Ingineria mediului", locul III a fost cistigat de "Agricultura", iar locul IV de "Inginerie mecanica".
Marti au avut loc intreceri de tenis de masa. La competitie s-au inscris peste 40 de participanti. Cistigatorii turneului la tenis de masa au fost studentii: Iulian Cornea, specializarea "Inginerie mecanica" - locul I, Marius Patulea, specializarea "Ingineria mediului" - locul II si Sorin Stan, specializarea "Inginerie economica" - locul III.
La festivitatea de premiere cistigatorii au fost premiati cu diplome si cupe. Premiile au fost asigurate de sponsorul competitiei, firma S.C. "Davex" SRL. "Vrem sa multumim Directiei pentru Sport a Judetului Braila pentru sprijinul acordat in organizarea manifestarii si domnului asistent universitar Ioan Teodor Cicma de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Dunarea de Jos din Galati, care a coordonat desfasurarea in bune conditii a intrecerilor sportive", a punctat decanul Facultatii de Inginerie Braila, conf. ec. dr. ing. Adrian Goanta.
Organizatorii competitiei au fost Facultatea de Inginerie Braila, Departamentul de Agricultura si Ecologie si Directia pentru Sport a Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii