Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Strivit de tractor pe un teren agricol din zona Cartierului Siret

* azi-dimineaţă, un bărbat de 51 de ani, angajat al unei firme cu profil agricol din Galaţi, a fost găsit fără viaţă sub tractorul pe care lucra, după ce s-a răsturnat cu vehiculul * accidentul mortal s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în timp ce tractoristul mergea spre locul de cazare

 

 

 

Un muncitor a unei societăți agricole din Galaţi şi-a găsit sfârşitul după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un teren situat în zona ANL Cantemir (Cartier Siret) de pe Șoseaua Dig Brăila -Galaţi. Terenul aparţine de comuna Vădeni. Azi-dimineaţă, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost observat de o altă persoană, care a făcut sesizare la numărul de urgenţă 112.

Azi, în jurul orei 8.00, la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi unul de la Descarcerare. Trupul bărbatul a fost scos de sub cabina tractorului. Potrivit poliţiştilor, persoana care a sesizat incidentul a anunţat că trupul bărbatului era prins între cabina tractorului şi digul din zona terenului agricol, vehiculul fiind răsturnat. S-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din Vaslui, angajat al unei firme cu profil agricol din Galaţi. Din primele cercetări a reieşit că, în noaptea de duminică spre luni, tractorul se deplasa spre locul de cazare din zona terenului agricol pe care lucra, însă nu a mai putut stăpâni volanul. Tractorul s-a răsturnat şi bărbatul a fost prins între vehicul şi digul de pe terenul agricol pe care îl traversa, ceea ce i-a adus sfârşitul.

Poliţiştii continuă cercetările, trupul neînsufleţit fiind transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii