Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stilcita in bataie de concubin

Agresiune facuta la betie, cu urmari asupra unei femei si a unui sugar de 10 zile. O tinara din localitatea Chiscani a fost lovita cu brutalitate de concubinul sau, care era baut si se enervase ca aceasta nu-si hranise copilul. Plin de furie, individul nu s-a gindit la faptul ca femeia are micutul in brate, iar cind a fost lovita, aceasta l-a scapat din mina, sugarul rostogolindu-se in tarina.
Valeria V. (28 de ani), traieste cu Anghel P. (35 de ani) de circa un an si deja are o viata de calvar, pentru ca barbatul, care obisnuieste sa bea, devine deseori violent, si o bate. Parintii femeii i-au cerut de mai multe ori sa renunte la aceasta relatie si sa plece de la individul care o agreseaza in mod constant, insa ea a sperat ca iubitul sau se va potoli, odata cu aparitia pe lume a copilului. S-a dovedit insa sa sperantele acesteia au fost desarte pentru ca, desi, la inceput, Anghel P. parea incintat de ideea de a deveni tata, mai apoi, copilul a devenit doar un motiv nou de scandal.
Ultima data, dupa ce a baut zdravan in sat, barbatul a venit acasa pus pe harta, a intrebat-o pe concubina sa daca a hranit copilul, dupa care a luat-o pur si simplu la bataie, dindu-i cu pumnii in cap. Femeia avea in acel moment sugarul de zece zile in brate si cind a fost lovita, l-a scapat pe jos. Stilcita in bataie, ea a a ajuns la spital, impreuna cu copilul care, dupa aceasta intimplare, refuza sa mai manince ceva. Data fiind starea grava a mamei, cei doi au fost transportati la Spitalul Judetean Galati, pentru a primi asistenta medicala necesara.

"Aveau neintelegeri permanent, cred ca din cauza alcoolului"

Vecinii sustin ca Anghel P. este un scandalagiu cu care este mai bine sa nu ai de-a face, daca este baut. "Ei de obicei se bat, se cearta. El bea foarte mult si e pus pe scandal. Ultima oara, dupa cum am auzit, a zis asa: “i-ai dat lapte la copilul ala?” Si ea a spus ca n-are, din cite am inteles eu. Atunci, cica i-a tras cu pumnul in ochi. Asta am auzit, dar de vazut, n-am vazut, ca nu eram cu ei in casa. El era beat", ne-a declarat una dintre vecine. "Initial, din cite am auzit, el era foarte multumit ca are o fetita, dar apoi am avut supriza sa aud ca nu se mai inteleg. In ultima perioada, aveau neintelegeri permanent, cred ca din cauza alcoolului, ca este sezonul. El e un om mai iute la minie, si o mai altoia".
Oamenii legii s-au autosesizat in acest caz. "Politistii braileni s-au sesizat din oficiu si, conform procedurilor legale, au instiintat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila. Cercetarile continua, pentru stabilirea situatiei de fapt si luarea masurilor legale", ne-a declarat agent sef Jenel Sogor, din cadrul IJP Braila.
Directia pentru Protectia Copilului a reactionat si si-a trimis oamenii pe teren, pentru a vedea care este situatia la Chiscani. "Din informatiile pe care le detinem in acest moment, copilul nu este declarat, deci nu putem stabili care este legatura intre concubinul mamei si micut si daca barbatul va recunoaste paternitatea. In acest moment, asistentii nostri sociali sint pe teren, pentru a discuta cu familia extinsa a mamei si a vedea daca pot identifica vreun sprijin pe care parintii mamei sa-l poata asigura femeii si copilului. Oricum, asistentii nostri sociali vor discuta si cu mama, propunindu-i asistenta in centrul maternal “Alexandra”, atit acesteia cit si copilului, pentru a-i ajuta sa depaseasca situatia in care se gasesc in momentul de fata", ne-a informat Simona Cimpoaie, seful Directiei pentru Protectia Copilului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii