Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stilcit in bataie, in plina piata

A incasat o bataie sora cu moartea, in Piata Apollo, fara ca nimeni sa intervina. I s-a intimplat unui barbat de 28 de ani din Braila, care a fost lovit intii cu citiva cartofi in cap, de un barbat aflat in stare de ebrietate, dupa care, pentru ca a ripostat verbal, a fost batut cu pumnii si cu picioarele, pina a lesinat. Totul s-a intimplat dimineata, cind Daniel L., de 28 de ani, care vinde pe piata cartofi, si-a instalat marfa in locul special amenajat, gata sa-si primeasca eventualii clienti. Deodata, el s-a trezit ca este bombardat cu cartofi in cap de catre un individ necunoscut, aflat in evidenta stare de ebrietate. Barbatul i-a cerut agresorului sa se opreasca si a incercat sa-l imobilizeze, pentru a-l izgoni din zona, insa acesta s-a enervat ca i se cere socoteala si, impreuna cu un amic la fel de beat, a inceput sa-si loveasca victima cu pumnii si picioarele, pina a lasat-o fara simtire, sub ochii uluiti ai asistentei. Chemati la fata locului, jandarmii au aflat ca, inainte de a se lua la bataie, barbatul baut se legase de femeia de serviciu din piata, pe care o obligase sub amenintare sa danseze cu matura. "A venit barbatul ala beat si i-a spus colegei mele “hai, fa, danseaza cu matura!” Ea, saraca, ce sa faca, ii era frica... Pe urma, dupa ce au terminat de s-au batut ei trei, barbatul ala a venit inapoi si iar s-a legat de colega mea", ne-a spus, ieri, una dintre femeile de serviciu din piata.
"Eu stateam linga sacii mei, cind, deodata, m-am trezit cu mai multi cartofi in cap. I-am strigat celui care ii arunca sa ma lase in pace, dar el, nici gind! Fiind in stare de ebrietate, mi-a aplicat lovituri de pumni, eu am incercat sa-l imobilizez si a intervenit un prieten de-al lui si m-au lovit amindoi si am lesinat. Mi-au dat in picioare si intre picioare, eu am incercat sa fug, au venit dupa mine si mi-au pus piedica, am cazut jos si mi-au aplicat lovituri de picioare in zona capului, pina am lesinat", ne-a povestit victima, Daniel L. "A aruncat cu cartofi in el, dupa care l-au batut chiar in piata, sub ochii trecatorilor, dar nimeni nu a intervenit. I-a luat si telefonul mobil din buzunar. S-au luat asa, degeaba, de el, daca erau beti, normal ca nu mai judecau...", ne-a spus si Rodica L., mama victimei.
Din primele cercetari facute de jandarmii sositi la fata locului, a rezultat ca a lovit cu pumnii si picioarele doar unul dintre scandalagii, celalalt doar imbrincindu-l pe Daniel L. "Agresorul a fost identificat, iar pentru fapta lui, i-au fost intocmite actele premergatoare cercetarii penale, sub aspectul savirsirii infractiunii de lovire si alte violente", ne-a declarat serg maj. Sorin Neftode, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Comentarii