Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stelutele dunarene au sarbatorit "Zilele Brailei" pe Esplanada

Grupul "Stelute dunarene" a sustinut simbata, la invitatia Primariei, a Consiliului Judetean, a Centrului de Creatie si a Casei Municipale de Cultura, un spectacol de muzica usoara pe Esplanada. Actiunea a avut loc cu prilejul "Zilelor Brailei", alaturi de stelutele dunarene evoluind si Trupa de dans "Carmencyt".
Prezentatorii Robert Ciupitu si Dan Mihalcea au reusit sa creeze o atmosfera de zile mari si au precizat ca activitatile organizate cu prilejul "Zilelor Brailei" reprezinta un moment ideal pentru copiii din oras sa-si exprime mindria de a fi micuti cetateni braileni. Publicul a putut asculta rock, step, muzica usoara, samba, piese interpretate de Diana Vlad, Rahel Vasile, Raluca Tanase, Miruna Ganea, Andreea Oprea, Dan Mihalcea, Andreea Copae, Ana Maria Voicu, Gabriela Dimache, Stefania Mihalcea, Robert Ciupitu. Printre melodiile ascultate se numara: "Pianul meu", "Descoperire", "Rock", "Ce-ar fi de n-ar fi povestile", "Ce va fi", "Mai sunt copii", "Baietii de pe strada mea", "Arlechinul", "Aripa de vis", "Copilaria", "In pasi de step", "Hei, Tarzan", "Parintii mei", "De-ar fi dorul". Publicul a fost incintat de modul in care au fost interpretate piesele, dar si de simpaticii prezentatori care au reusit sa captiveze spectatorii. "Ansamblul “Stelute dunarene” are tot sprijinul logistic al Centrului de Creatie. Sint copii foarte talentati care au cistigat mari premii la nivel national. Ei trebuie sprijiniti pentru ca sint imaginea si spiritul Brailei", ne-a declarat Maria Puscaciu, director al Centrului de Creatie.
Trupa de dans "Carmencyt" a evoluat alaturi de solistii de la "Stelute dunarene" dar a avut si secvente separate. Elevele de la Liceul de Arta "Hariclea Darclee" au sustinut momente de dans clasic, interpretind "Seherezada", dar si de dans modern, interpretind "Candy man" si "Candy shop". "Copiii se pregatesc de 3 ani. Cele 8 eleve au intre 12 si 13 ani, au repertoriu clasic,modern dar si interventii de coloratura. Asteptam de la ei rezultate deosebite la Olimpiada de Coregrafie", ne-a declarat Carmen Musceleanu, profesor coregraf la Liceul de Arta "Hariclea Darclee".
Micutii solisti sustinuti de Liliana Toader, manager al Grupului "Stelute dunarene" si de colonel in rezerva Petru Gurau, sef al Cercului Militar Braila, au sustinut un concert si ieri, in statiunea Lacu Sarat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii