Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua vrea o victorie clară în preliminariile Ligii Campionilor

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Costel Gâlcă, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă un joc bun al roş-albaştrilor şi o victorie clară în meciul de azi, cu Stroemsgodset IF, din Liga Campionilor la fotbal.
Am jucat un prim meci cu o echipă bună, chiar foarte bună. Ne-a dominat în prima repriză, am avut un portar într-o zi de excepţie şi a doua repriză nu am profitat de ocaziile clare pe care le-am avut. În retur aştept mulţi spectatori. Aştept de la echipa mea să domine jocul, să câştigăm clar, să mergem şi să demonstrăm că suntem Steaua şi ce reprezintă Steaua în Europa, a afirmat Gâlcă.
Nu am spus că o să fie un meci uşor, dar am încredere totală în jucători că o să fie un meci bun, câştigat de noi, nu în orice mod, însă. Nu există relaxare, jucătorii sunt conştienţi de meciul făcut şi nu există relaxare. Noi încercăm să jucăm bine, să dominăm şi în urma jocului să vină şi rezultatul, a subliniat fostul internaţional, care s-a declarat mulţumit până acum de compartimentul ofensiv: atacanţii au răspuns destul de bine, vom vedea în viitor ce se va întâmpla.

Vrea goluri încă din primele minute

Gâlcă e de părere că jucătorii săi trebuie să intre în meci încrezători, echipa să aibă posesie şi să se impună din primele minute.
Vorbeam cu Valeriu Argăseală (preşedintele Consiliului de Administraţie, n. red.) şi îi spuneam că am avut mai multe emoţii la lotul de juniori decât cu ei, văd ce calitate au, sunt profesionişti şi nu am emoţii la meciuri, a precizat Gâlcă.
Antrenorul Stelei a remarcat trei jucători de la campioana Norvegiei, Abu, Junior şi Fossum.
Constantin Gâlcă a menţionat că Ghencea rămâne un stadion de referinţă pentru stelişti: Ghencea e casa noastră. Am avut multe succese, dar în ultimul timp e prea mic pentru suporterii Stelei, iar atmosfera pe Arena Naţională e propice pentru victorie.
Tehnicianul a subliniat că nu se pune problema să mai plece vreun jucător. Cu siguranţă dacă pleacă cineva o să vină unul de acelaşi nivel. Pentru asta muncesc, să plece la mai bine, pentru familiile lor.
Meciul dintre Steaua Bucureşti şi formaţia norvegiană Stroemsgodset IF Drammen, programat miercuri 23 iulie, de la ora 20,30, pe Arena Naţională, în manşa a doua a turului II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, va fi arbitrat de o brigadă din Israel, cu Eitan Shemeulevitch la centru. Steaua s-a impus cu scorul de 1-0 la Drammen.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii