Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua a fost invinsa de Arsenal

Steaua: 1. Zapata - 18. P. Marin, 17. E. Baciu, 5. I. Rada, 13. Emeghara - 8. Ov. Petre - 16. Nicolita, 10. N. Dica, 84. Surdu (29. Badoi '84) - 25. Neaga (30. Zaharia '77)- 9. V. Badea (19. V. Iacob '60). Antrenor: Massimo Pedrazzini.
Arsenal Londra: 24. Almunia - 3. Sagna, 5. Kolo Toure, 6. Senderos, 22. Clichy - 27. Eboue (19. Gilberto '73), 4. Fabregas, 16. Flamini, 13. Hleb - 25. Adebayor, 11. Van Persie. Antrenor: Arsene Wenger.
Cartonase galbene: Petre Marin '18, Rada '32 / Adebayor '15

Echipa Steaua Bucuresti a pierdut, marti seara, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul sustinut in compania formatiei Arsenal Londra si a inregistrat astfel al doilea esec in grupa H a Ligii Campionilor.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Robin van Persie, care a reluat o centrare a lui Adebayor de pe partea stinga, in minutul 76.
In minutul 7, Ionut Rada a inscris, insa golul sau a fost anulat pe motiv de ofsaid.
In minutul 39, Clichy a centrat pe partea stinga, mingea a fost deviata de Petre Marin, portarul Zapata retinind balonul putin dupa linia portii, dar fara ca arbitrul de centru sau tusierul sa observe acest lucru.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Norvegia, avindu-l la centru pe Terje Hauge. Hauge a fost ajutat la cele doua linii de asistentii Steinar Holvik si Jan Petter Randen, in timp ce arbitru de rezerva a fost Espen Berntsen. Observator pentru arbitri a fost delegat Horst Brummeier din Austria, iar observator de joc Rudolf Zavrl din Slovenia.
La meci au asistat aproximativ 14.000 de spectatori, dintre care 1400 de suporteri englezi la tribuna a doua. In citeva sectoare de la colturile fiecarei tribune nu se afla nici un spectator.
La meci aproape o suta de suporteri bulgari, membri ai fan clubului Arsenal de la Sofia.
Suporterii stelistii nu l-au mai huiduit la acest meci pe mijlocasul Ovidiu Petre. In minutul 84, Romeo Surdu a fost inlocuit si a iesit de pe teren accidentat.
Tehnicianul Massimo Pedrazzini s-a aflat la primul meci ca antrenor in Liga Campionilor.
Este prima infringere a Stelei pe teren propriu, in cupele europene, in fata unei echipe din Anglia.
Categorie articol: 

Comentarii