Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua ar putea evolua patru etape fara spectatori la meciurile de pe teren propriu

Steaua ar putea fi sanctionata de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) cu disputarea a patru etape pe teren propriu fara spectatori si o amenda de minim 30.000 de lei, dupa ce jucatorul Vladimir Bozovici a fost lovit cu un surub aruncat din sectorul suporterilor stelisti.
"Din peluza Stelei s-au aruncat cu monede, cu brichete si cu acel surub care l-a lovit pe jucator. El a fost predat observatorului (n.r. - Alexandru Boc) care a notat acest aspect in raport. Este o abatere foarte grava. In cazul in care fotbalistul ar fi fost ranit, Steaua putea pierde meciul la masa verde. Asa, Steaua ar putea juca fara spectatori", au declarat agentiei MEDIAFAX, surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.
O alta sursa, din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, sustine ca Steaua ar putea juca fara spectatori urmatoarele patru etape de pe teren propriu, chiar daca nu este recidivista.
In ceea ce priveste comportamentul suporterilor echipei Rapid, gruparea giulesteana ar putea primi o amenda cuprinsa intre 40.000 si 100.000 de lei si ar putea evolua fara spectatori in urmatoarele doua partide de pe teren propriu, conform Articolului 83, punctul 3, alineatul b din Regulamentul Disciplinar al FRF.
"Galeria echipei Rapid a aruncat in suprafata de joc cu monede, cuie, dupa care fanii au aprins o fumigena de culoare rosie si o torta pe care le-au indreptat inspre sectorul ocupat de suporterii de la Steaua. O parte din arsenalul folosit de rapidisti a fost predat observatorului de catre arbitrul de centru (n.r. - Alexandreu Deaconu) si toate incidentele au fost notate in raport", a adaugat aceeasi sursa din cadrul LPF.
De notat ca Rapid este recidivista la acest capitol, dupa ce, saptamina trecuta, gruparea "alb-visinie" a fost sanctionata cu disputarea fara spectatori a meciului cu UTA, din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I, si cu o amenda de 20.000 de lei.
Categorie articol: 

Comentarii