Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Statiunea Lacu Sarat arata jalnic

Presedintele PNGCD - filiala Braila, Ionel Alexandru, este extrem de nemultumit de modul in care arata statiunea Lacu Sarat. El spune ca vinovati de aspectul deplorabil al acestei zone sint atit Primaria, care, in calitate de administrator, nu s-a implicat pentru a schimba aspectul statiunii precum si societatea "Unita Turism", care nu a realizat investitii si nu s-a ocupat de amenajarea plajei.
"Pina la primul razboi mondial, in statiunea Lacu Sarat erau 49 de vile si 35 de hoteluri. In schimb acum, am fost in statiune si am vazut ca nu s-a facut mare lucru. Cu ocazia sarbatorii Manastirii "Sf. Pantelimon" s-au vopsit niste garduri acolo de ochii lumii, era si normal fiind sarbatoare, dar aleile sint infundate, parcul este in dezordine, nu sint banci suficiente, intra cine vrea in statiune, am vazut si carute. Vinovatii sint doi, Primaria si SC "Unita Turism". Eu consider ca Primaria trebuia sa se implice mult mai mult in amenajarea acestei zone turistice. Al doilea vinovat, patronul de la aceasta societate, nu a respectat contractul de inchiriere, au trecut noua ani de cind s-a semnat contractul si nu a facut plaja, nu a consolidat malurile lacului, nu a refacut solarul, nu a finalizat acea cladire care este in constructie de 10 ani. Interesul lui a fost sa obtina profit, pentru ca a obtinut profit, si sa faca investitii pe litoral unde si-a cumparat doua hoteluri in statiunile Venus si Mamaia ", a precizat liderul PNGCD.
Alexandru apreciaza insa initiativa Consiliului Judetean care a facut ceva in statiunea Lacu Sarat, adica a reabilitat "Vila Lacramioara" si a facut acolo un centru european. Presedintele PNG nu este insa pe deplin multumit nici de CJ, precizind ca acel centru a fost facut doar de suprafata, pentru ca nu a vazut sa se organizeze acolo vreo intilnire importanta.
Alexandru ii invinovateste si pe PSD-isti care, cit timp au fost la guvernare, nu s-au implicat pentru a spori interesul national fata de aceasta statiune, raminind astfel o statiune de interes local.
Categorie articol: 

Comentarii