Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Startul sezonului competitional in Liga a II-a si a III-a s-a aminat cu doua saptamini

Intrunit in urma cu doua zile, la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a analizat propunerile membrilor sai afiliati din Ligile a II-a si a III-a, prezentate de reprezentantii lor in Comitetul Executiv, si a hotarit aminarea startului editiei 2007-2008 a campionatelor respective cu doua saptamini.
Astfel, turul Ligii a II-a va incepe la data de 25 august, in loc de 11 august conform programarii initiale, iar cea a Ligii a III-a in ziua de 24 august in loc de 10 august. Prima parte a meciurilor din cel de al treilea esalon se va incheia la 14 decembrie, respectiv, 15 decembrie pentru jocurile din cel de al doilea esalon fotbalistic al tarii.
Vestea aminarii a fost primita cu bucurie si de reprezentantii cluburilor brailene.
"Pentru noi aceasta decizie este benefica pentru echipa. Avem un lot foarte tinar si vom folosi aceasta perioada pentru meciuri de verificare in care sa cautam atit cea mai buna formula de echipa", a declarat Marian Neta, directorul executiv al CF Braila.
Si reprezentantii gruparii din Insuratei saluta aceasta initiativa a federatiei de specialitate.
"Ma asteptam la o decalare a startului de campionat din cauza temperaturilor foarte ridicate inregistrate in ultima perioada in judetul nostru. Vom folosi cele doua saptamini pentru imbunatatirea relatiilor de joc", a precizat Paul Alexandru, presedintele echipei Viitorul Insuratei.
Categorie articol: 

Comentarii