Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start cu dreptul pentru HC Dunărea la turneul amical de la Galaţi

* în urmă cu puţin timp, formaţia brăileană a câştigat cu 27-23, partida cu SCM Gloria Buzău * Alina Vătu a marcat 13 goluri

 

În primul meci al turneului amical de handbal de la Galaţi, disputat în această dimineaţă, de la ora 10.00, HC Dunărea a câştigat la patru goluri diferenţă, 27-23, după ce la pauză a condus cu 13-11, partida cu SCM Gloria Buzău.

Un meci cu temă pentru jucătoarele pregătite de Dumitru Berbece.

A fost un joc în care am mizat foarte mult pe faza de apărare pentru a putea pleca pe contraatac sau faza a doua şi fetele au respectat sarcinile trasate. Sunt meciuri de pregătire în care legăm relaţiile de joc”, a explicat antrenorul Dumitru Berbece.

HC Dunărea a făcut un joc bun pe ansamblu şi a condus în permanenţă pe tabela de marcaj, golgetera gupării brăilene fiind extrema Alina Vătu, care şi-a respectat statutul de căpitan de echipă şi a marcat 13 goluri. Portarul Gabriela Dobre a parat o aruncare de la 7 metri.

Pentru HC Dunărea au marcat Alina Vătu 13 goluri, Elena Dache 5, Diana Munteanu 2, Irina Shutska 2, Nicoleta Tudor 2, Cătălina Preda 1, Ana Berescu 1, Natasha Krnic 1.

 
Categorie articol: 

Comentarii