Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start cu dreptul în Divizia A pentru HC Dunărea II

• la debutul în acest eşalon, formaţia brăileană a câştigat cu 27-26  partida cu CSU Neptun Constanţa • cu 8 goluri marcate, Iasmina Ichim a fost golghetera echipei gazdă

 

La debutul în Divizia A, satelitul echipei HC Dunărea a obţinut o victorie de moral, 27-26, în faţa formaţiei CSU Neptun Constanţa.

Echipa pregătită de Cristian Preda şi Eugen Jelesneac  a început foarte bine prima repriză şi a condus cu  4-1 şi cu 10-6 în minutul 16. A urmat o revenire a constănţencelor, CSU a reuşit să egaleze ba chiar să treacă în avantaj, 14-13, în minutul 27.

Finalul reprizei a fost controlat de echipa gazdă, Iasmina Ichim a înscris de două ori, iar la pauză HC Dunărea II conducea cu 15-14.

În repriza a doua,  formaţia brăileană s-a distanţat la şase lungimi, 21-15, în minutul 42, acelaşi decalaj fiind consemnat pe tabelă şi în minutul 44, 22-16. Dar din acest moment formaţia vizitatoare a condus ostilităţile în teren şi în minutul 58 tabela consemna din nou egalitatea, 25-25.

Finalul partidei a fost extrem de echilibrat însă HC Dunărea II a marcat prin Alina Vătu şi s-a impus la limită, în prima sa partidă în acest eşalon.

 

Pentru HC Dunărea II au marcat: Iasmina Ichim 8 goluri, Alina Vătu 6, Alexandra Oprea 5, Alexandra Vrabie 3, Nicoleta Popa 2, Mirabela Coteţ 1, Iulia Sava 1, Ştefania Epureanu 1. Au mai jucat: Ana Maria Micu, Ana Caraman, Andreea Dinu, Diana Gaşpar, Ana Stan, Natalia Teodor.

 
Categorie articol: 

Comentarii