Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Star'S, pe podium cu două echipe la "Cupa Prosport" Focşani

Clubul brăilean Star'S a participat la două categorii de vârstă şi la ambele a prins podiumul de premiere.
La grupa 2003, unde antrenor este Geani Oprea, Star'S a remizat, 0-0, cu Luceafărul Brăila după care a obţinut şapte victorii, 3-1 cu FC Vaslui, 3-0 cu Prosport Focşani, 2-1 cu CSM Focşani, 5-2 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, 2-0 cu Sportul Studenţesc, 3-1 cu Şoimii Buzău şi 3-1 cu Viitorul Voluntari, a cedat cu 2-3 disputa cu Oţelul Galaţi şi în final a ocupat primul loc.
Clubul brăilean a mai obţinut şi un premiu individual, Ionuţ Cojocaru fiind desemnat jucătorul turneului la această categorie de vârstă.
La grupa 2001, cu cinci victorii şi două înfrângeri, Star'S s-a clasat pe locul al treilea, cel mai prolific jucător al formaţiei pregătite de Cristian Baltă fiind Rareş Cristea, autor a 15 goluri.
"A fost o competiţie reuşită din toate punctele de vedere. Am câştigat turneul de la grupa 2003, am urcat pe podium şi la cealaltă grupă, copii au început să se acomodeze cu fotbalul de performanţă, consider că suntem pe un drum bun. Vreau să mulţumesc pe această cale tuturor celor care ne-au ajutat să participăm la acestă competiţie puternică", a declarat Ionel Cristea, preşedintele clubului Star'S.
Categorie articol: 

Comentarii