Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stars Brăila oprită din cursa spre finală de foştii jucători

• formaţia brăileană a câştigat grupa cu două victorii clare • Viitorul, pentru care brăilenii Băceanu şi Ion au marcat câte o “dublă”, s-a impus cu 5-1 în finala mare cu Stars

 

Stars Brăila s-a clasat pe locul al doilea la turneul de zonă rezervat juniorilor D, formaţia de la Dunăre fiind învinsă în finala mare cu 5-1, de Viitorul Constanţa, 4 dintre golurile echipei patronate de Gică Hagi fiind marcate de doi foşti jucători de la Academia de Fotbal brăileană: Robert Băceanu şi Lary Ion.

Coordonată de pe margine de antrenorii Daniel Pleşa şi Cristian Baltă, Stars a câştigat grupa după două victorii categorice, 6-1 cu CSM Focşani şi 5-0 cu Concordia Chiajna, în timp ce Viitorul Constanţa s-a calificat în finală în defavoarea echipei gălăţene Metalosport datorită unui golaveraj mai bun.

Viitorul Constanţa a câştigat cu 7-2 partida cu Razim Tulcea şi a remizat, 0-0, cu Metalosport. Formaţia gălăţeană s-a impus doar cu 5-1 în partida cu Razim Tulcea şi a ratat calificarea în ultimul act al turneului de zonă.

În finala mare Stars Brăila a fost învinsă cu 5-1, după ce la pauză constănţenii aveau doar un avantaj minim, de un gol, 2-1, faţă de Viitorul, foştii jucători ai clubului brăilean, Robert Băceanu şi Lary Ion, trecânduşi în cont câte două goluri.

“Aşa se întâmplă când nu poţi ţine la club jucătorii cei mai buni: ei caută alternative pentru a face performanţă. Am terminat competiţia pe locul al doilea şi îi felicit pe jucătorii noştri pentru evoluţiile de la acest turneu”, a declarat antrenorul Daniel  Pleşa.

Lotul echipei Stars: Dănuţ Danciu, Ştefan Matei, Alexandru Boboc, Luca Popescu, Eduard Dănăilă, Adrian Munteanu, Filippo Tarozzi, Andrei Gherghişan, Alexandru Luca, Ştefan Coteţ, Andrei Copilău, Gabriel Motoc, Andrei Lascu, Claudiu Ciont, Dragoş Martinov.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii