Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Standard Liege a respins o oferta de 15 milioane de euro, de la Dinamo Moscova, pentru Steven Defour

Oficialii echipei Standard Liege, antrenata de Ladislau Boloni, a respins oferta de 15 milioane de euro venita din partea clubului rus Dinamo Moscova, pentru transferul tinarului coordonator de joc Steven Defour, conform managerului jucatorului, Paul Stefani, informeaza AFP.
"In ciuda acestei oferte enorme, este prea devreme pentru ca Defour sa plece de la Standard. Iar cind Steven va pleca, o va face intr-un campionat mare din vestul Europei", a declarat Stefani pentru presa din Belgia.
Steven Defour, in virsta de 20 de ani, a fost ales cel mai bun jucator din campionatul Belgiei, in editia trecuta. Are 16 selectii in echipa nationala si este curtat, conform presei locale, de mai multe cluburi din Anglia, printre care si Arsenal Londra.
Mai multi jucatori tineri ai echipei Standard Liege, campioana en-titre a Belgiei, sint doriti de cluburi din campionatele puternice, iar atacantul sirb Milan Jovanovici ar putea ajunge chiar in zilele acestea la Olympique Marseille, in schimbul a 10 milioane de euro.
In luna august, mijlocasul belgian Marouane Fellaini a plecat de la Standard Liege, in Anglia, la Everton, contra unei sumei record pentru Belgia, 21 de milioane de euro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii