Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stancu, la anu' şi la mulţi A.N.I.

Dar o veste bună tot este în ancheta făcută de ANI: măcar îi strică ziua/luna/anul lui Bunea Stancu. Căci să nu îmi spuneţi mie că se simte cineva confortabil pe lumea asta atunci când este luat la întrebări, când cineva vine să îi scormonească afacerile, conturile, mai ales când acestea nu sunt în regulă, banii fiind obţinuţi prin şmenuri mai mari sau mai mici. Aşa că poate nu va păţi nimic Bunea Stancu, dar să nu îmi spuneţi mie că doarme noaptea la fel de liniştit ca înainte. Bine, sunt sigur că dacă o să îl întrebaţi pe Stancu dacă este îngrijorat cu privire la cercetările făcute de ANI, o să vă răspundă scurt: "Nu am niciun motiv să fiu îngrijorat. Afacerile mele sunt curate"

Evident că sunt curate, dar asta doar în mintea lui Bunea Stancu. Probabil că în multe locuri Stancu a avut grijă să se acopere cu acte, să pară că licitaţiile pe care firmele lui (sau conduse din umbră de el) au fost fără reproş. Mai ceva ca-n Elveţia. Asta rămâne de văzut, de scormonit, de analizat şi de dat un verdict.
La urma-urmei, au mai fost preşedinţi de consilii judeţene în România, care credeau că încă nu s-a construit puşcăria în care să poată fi ei închişi, şi uite că acum numără anii care au trecut de când au fost arestaţi, ba unii chiar şi condamnaţi. Iar cel mai recent exemplu în acest sens este al preşedintelui CJ Argeş (culmea, tot pesedist), care, e adevărat, nu a fost condamnat de instanţă, dar ştiu că şi-a inventat subit o tonă de boli incurabile, numai să nu ajungă în puşcărie.
Nu vreau să insinuez nimic, dar Bunea Stancu îmi pare un om sănătos tun. Rotunjor în obraji, cu burtă bine alimentată, semn că ar putea da sănătate la tot cartieru'. Fac aceste precizări pentru că, în caz de Doamne-fereşte, ancheta ANI se lasă cu un verdict nefavorabil lui Bunea Stancu, să nu îl aud pe preşedintele CJ Brăila cum vine cu o basculantă de scutiri medicale de la doctorii din Spitalul Judeţean, pe care deja îi tratează ca pe nişte sclavi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii