Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stancu, în locul lui Simi la primărie

De când Aurel Simionescu a fost identificat drept lustrabil, adică atins de Legea Lustraţiei, care tocmai a trecut prin Parlament, Bunea Stancu a început să vorbească singur. Merge pe holurile CJ şi dă bună ziua la varul de pe pereţi, după care face o criză de nervi că nu i se răspunde la salut.

Starea precară pe care o traversează Bunea Stancu are o explicaţie. Din 2012 încolo, nenea Simionescu nu va mai putea ocupa o funcţie publică, ceea ce înseamnă că Stancu trebuie să găsească repede şi degrabă un alt candidat pentru primărie. O variantă ar fi deputatul Cristian Rizea, care are însă un mic handicap: nu ştie unde se află Brăila pe hartă. Senatorul Ion Rotaru iese şi el din discuţie, căci tocmai ce a fost lustrat odată cu Simionescu. Şi cum Balcan a fugit la hapsânii din PDL, iar prof. Viorel Mortu nu vrea să candideze, misiunea de a salva onoarea Partidului la Brăila îi va reveni însuşi marelui conducător Ghe. Bunea Stancu. Pe zi ce trece, Stancu conştientizează că în 2012 va trebui să se sacrifice încă o dată în interesul poporului, candidând atât pentru preşedinţia Consiliului Judeţului, cât şi pentru demnitatea de Primar al Brăilei.

Nu îşi face nimeni griji că nu va fi ales în ambele funcţii, problema este că alegerile pentru aceste două funcţii au loc simultan şi în acelaşi timp, ceea ce nu înseamnă că dl. Bunea Stancu este incompatibil, ci că trebuie să îl clonăm ca să poată fi prezent în două locuri deodată, la anunţarea câştigătorului.
Categorie articol: 

Comentarii