Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Square 7 Properties va inaugura Shopping Park Brăila în luna noiembrie

Square 7 Properties, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de shopping parks din România, va lansa un nou proiect comercial în estul ţării, în oraşul Brăila. Inaugurarea Shopping Park Brăila va avea loc în această toamnă, în luna noiembrie.

 

Localizat în centrul oraşului, pe Gheorghe Avramescu 10, cu o suprafaţă comercială de 9.500 mp, Shopping Park Brăila va oferi un mix atractiv de magazine şi branduri de renume, fiind adaptat nevoilor locale şi trendurilor actuale. Magazinele din incinta complexului vor acoperi mai multe segmente de interes ale publicului: fashion, beauty, sport, electronice şi IT&C, home&deco, food&beverages.

Shopping Park Brăila a atras deja atenţia mai multor branduri locale şi internaţionale. CCC, Sportisimo, Kik, Deichmann, DM şi Flanco sunt doar o parte dintre retailerii care vor face parte din proiect. Lor li se vor alătura şi alţi retaileri care vor întregi paleta diversificată de branduri.

Accesul în centrul comercial va fi unul facil atât pentru vizitatorii care vin cu maşinile, aceştia beneficiind de peste 200 locuri de parcare, cât şi pentru cei care optează pentru mijloacele de transport în comun, staţiile de autobuz fiind în proximitatea shopping park-ului.

Shopping Park Brăila va deveni un punct de atracţie pentru brăileni, dar şi pentru turiştii şi persoanele aflate în tranzit în Brăila, fiind poziţionat în centrul  oraşului, în vecinătatea unor puncte de interes: Primăria, Universitatea Constantin Brâncoveanu şi Portul Industrial al Brăilei, dar şi în apropierea unor obiective turistice: Faleza Dunării, Muzeul Brăilei, Casa Memorială “Panait Istrati”.

Proiectul Shopping Park Brăila este realizat de Square 7 Properties în parteneriat cu Mitiska REIM. Square 7 Properties împreună cu Mitiska REIM deţin si operează un portofoliu de peste 20 de proiecte în România.

Prin companiile sale din grup, Square 7 Properties (Squaretime, Squarebox şi Switchboard) activează ca dezvoltator, Project, Property si Facility Manager pentru intreg portofoliu.
Categorie articol: 

Comentarii