Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Square 7 Properties deschide azi Shopping Park Brăila

Square 7 Properties, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de shopping parks din România, lanseaza azi un nou centru comercial în estul țării, în orașul Brăila.

 

Localizat în centrul orașului, pe Gheorghe Avramescu 10, cu o suprafață comercială de 9.500 mp, Shopping Park Brăila va oferi un mix atractiv de magazine și branduri de renume, fiind adaptat nevoilor locale și trendurilor actuale. Magazinele din incinta complexului vor acoperi mai multe segmente de interes ale publicului: fashion, beauty, sport, electronice și IT&C, home&deco, food&beverages.

Shopping Park Brăila a atras deja atenția mai multor branduri locale și internaționale. LIDL, CCC, Sportisimo, Kik, Deichmann, DM, SUPER ZOO, Flanco si XPRESS sunt doar o parte dintre retailerii care vor face parte din proiect. Lor li se vor alătura și alți retaileri care vor întregi paleta diversificată de branduri, unele nefiind prezente încă în Brăila.

Accesul în centrul comercial va fi unul facil atât pentru vizitatorii care vin cu mașinile, aceștia beneficiind de peste 200 locuri de parcare, cât și pentru cei care optează pentru mijloacele de transport în comun, stațiile de autobuz fiind în proximitatea shopping park-ului.

Shopping Park Brăila va deveni un punct de atracție pentru brăileni, dar și pentru turiștii și persoanele aflate în tranzit în Brăila, fiind poziționat în centrul  orașului, în vecinătatea unor puncte de interes: Primăria, Universitatea Constantin Brâncoveanu și Portul Industrial al Brăilei, dar și în apropierea unor obiective turistice: Faleza Dunării, Muzeul Brăilei, Casa Memorială “Panait Istrati”.

Proiectul Shopping Park Brăila este realizat de Square 7 Properties în parteneriat cu Mitiska REIM. Square 7 Properties împreună cu Mitiska REIM dețin si operează un portofoliu de peste 25 de proiecte în România.

Prin companiile sale din grup, Square 7 Properties (Squaretime, Squarebox și Switchboard) activează ca dezvoltator, Project, Property si Facility Manager pentru intreg portofoliu.
Categorie articol: 

Comentarii