Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a transferat nouă jucători în această iarnă

• sunt fotbalişti cu experienţa Ligii a III-a dar şi doi juniori de perspectivă, de la Universitatea Craiova, Sima şi Cristea • formaţia din Chiscani s-a despărţit de patru jucători, Coman, Pârlog, Dumitru şi Lovin • sâmbătă, de la ora 15.00, Sportul Chiscani joacă acasă, cu CSM Medgidia

 

În această iarnă, Sportul Chiscani s-a întărit în toate compartimentele, astfel că sub comanda antrenorului Adrian Baldovin au venit nu mai puţin de nouă fotbalişti. Este vorba despre portarul Alexandru Strechie, născut în 1998, de la Delta Dobrogea Tulcea, mijlocaşul central Gabriel Honea, născut în 1990, mijlocaşul dreapta Ionuţ Varea, născut în 1991, atacantul Alexandru Negru, născut în 1991, toţi trei de la Aerostar Bacău, atacantul Mădălin Munteanu, născut în 1989, care a evoluat în cariera sa la Farul Constanţa sau Aerostar, fundaşul stânga, Sorin Sima, născut în 2000, atacantul Rareş Cristea, născut în 2002, ambii veniţi de la Universitatea Craiova, fundaşul central Costin Dobrin, născut în 1989, venit de la Viitorul Ianca şi mijlocaşul de bandă, Robert Enache, născut în 1997, care a evoluat la CS Făurei dar şi la Delta Dobrogea Tulcea.

Din lotul vechi au rămas portarii Daniel Popescu şi Dorian Anghel şi jucătorii de câmp Gabriel Preda, care este şi căpitanul echipei Sportul Chiscani, Victor Mihai, Mădălin Pascu, Georgian Bălan, Marius Boga, Claudiu Zaharia, Ştefan Adamache, Emanuel Moldoveanu, Alin Radu, Silviu Gavrilă, Marin Iordache, Georgian Chihaia.

Formaţia din Chiscani s-a despărţit de patru jucători, Georgian Pârlog care a plecat la FC Urleasca, Marius Coman care a optat pentru Viitorul Ianca, Bogdan Dumitru pentru Sporting Lieşti, iar Daniel Lovin a plecat la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi.

Sportul Chiscani a început pregătirile la mijlocul lunii ianuarie 2019, iar în perioada 1-10 februarie a efectuat un cantonament montan la Lepşa.

Au urmat jocurile de verificare, la fiecare dintre ele Adrian Baldovin acordând acelaşi număr de minute fiecărul jucător din lot, iar din acest motiv rezultatele nu au contat, important fiind doar pregătirea fotbaliştilor în vederea reluării campionatului.

Sâmbătă, Sportul Chiscani, locul al 10-lea, cu 15 puncte, întâlneşte pe teren propriu, în prima etapă a returului o vecină de clasament, pe CSM Medgidia, formaţie aflată pe poziţia a 11-a, tot cu 15 puncte, dar cu un golaveraj inferior, obiectivul jucătorilor şi al staff-ului tehnic fiind unul singur - victoria.

În tur, CSM Medgidia a câştigat pe teren propriu cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat atunci, din lovitură liberă, în minutul 30, de Alexandru Muscă. Conform informaţiilor aflate pe site-ul clubului din Medgidia, atacantul Alexandru Muscă nu mai face parte din lot, în schimb au fost aduşi patru jucători tineri de la Viitorul Constanţa, doi portari, Rareş Micu şi Haralambie Mociu şi doi fundaşi Andrei Rusu şi Nicholas Suflaru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii