Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani s-a întors duminică din cantonamentul de la Lepşa

• în penultima zi, formaţia din Chiscani a jucat un amical la Târgu Secuiesc, cu liderului Ligii a IV-a din Judeţul Bacău, Viitorul Curiţa • echipa din Liga a III-a s-a impus cu 3-2, după ce au marcat Boga, Iordache şi Negru •  “A fost un cantonament reuşit din toate punctele de vedere”, a fost concluzia antrenorului Adrian Baldovin

 

Duminică, 10 februarie, după antrenamentul de dimineaţă, lotul echipei Sportul Chiscani a încheiat cantonamentul montan de la Lepşa. Au fost zece zile în care fotbaliştii şi-au “încărcat bateriile” pentru returul Ligii a III-a, unul în care formaţia pregătită de Adrian Baldovin trebuie să urce câteva locuri în clasamentul Seriei a II-a a Ligii a III-a.

Sâmbătă, în penultima zi a cantonamentului montan, Sportul Chiscani a disputat un amical la Târgu Secuiesc cu liderului Ligii a IV-a din Judeţul Bacău, Viitorul Curiţa. O formaţie care s-a întărit mult în această iarnă şi care are ca obiectiv promovarea în Liga a III-a. Partida a fost echilibrată, cu multe ocazii de poartă, capitol la care Sportul Chiscani a fost superioară, încheiată cu victoria formaţiei pregătite de Adrian Baldovin.

După un contraatac purtat pe dreapta, Viitorul Curiţa a deschis scorul însă Sportul a egalat, dintr-o fază fixă, după golul marcat de Marius Boga. Echipa din Lga a IV-a a trecut din nou în avantaj, însă doar pentru cinci minute, pentru că Marin Iordache a restabilit, pentru a doua oară, egalitatea. Conform cursului jocului, Sportul Chiscani a mai irosit câteva şanse de gol dar a marcat totuşi în minutul 79 prin Negru şi s-a impus cu 3-2. La acest meci, pe lista ratărilor la Sportul Chiscani şi-au mai trecut numele Alin Radu, Negru şi Bălan.

“Sunt mulţumit de randamentul fizic şi de atitudine, însă la celelalte capitole vom insista în partidele de verificare următoare. A fost un cantonament reuşit din toate punctele de vedere, în care am atins toate obiectivele. În perioada care a mai rămas ne vom axa pe pregătirea tehnico tactică. Luni, jucătorii vor avea zi liberă, iar de marţi reluăm antrenamentele”, ne-a declart antrenorul Adrian Baldovin.

Sportul Chiscani: Alexandru Streche, portar născut în 1998, venit de la Delta Dobrogea Tulcea – Varea, Boga, Preda, B. Dumitru – Mihai, Chihaia, Honea, Zaharia – A. Radu, Negru. În repriza a doua au mai evoluat Iordache, Bălan, Gavrilă, Cristea.
Categorie articol: 

Comentarii