Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani joacă, sâmbătă, acasă, cu CS Afumaţi

• meciul din etapa a 18-a începe la ora 15.00 • CS Făurei stă în această rundă

 

Sâmbătă, de la ora 15.00, în cadrul etapei a 18-a a Seriei a II-a a Ligii a III-a, Sportul Chiscani, locul al 10-lea, va evolua pe teren propriu în compania formaţiei de pe poziţia a doua, CS Afumaţi.

Un meci dificil pentru echipa gazdă, ţinând cont de faptul că adversara sa este o echipă cu mulţi jucători care au evoluat în Liga a II-a şi care încă se gândeşte la promovarea în acest eşalon. Însă Adrian Baldovin a pregătit cu atenţie acest meci, în care poate conta pe toţi jucătorii din lot şi speră ca echipa sa să obţină un rezultat pozitiv.

Etapa precedentă, Sportul Chiscani a stat, pentru că echipa pe care urma să o întâlnească, CS Bragadiru, s-a retras din campionat în tur, iar CS Afumaţi a dispus cu 5-1, pe teren propriu, de FCSB 2, graţie golurilor marcate de Mugurel Dedu (min. 21, 24), Daniel Vârtej (min. 39), Cristian Ducan (min. 82 - autogol), Cătălin Grosu (min. 92).

În tur, Sportul Chiscani au remizat, 2-2, în deplasare, cu CS Afumaţi, lidera clasamentului înaintea etapei a III-a. Echipa lui Adrian Baldovin a furnizat o surpriză în acea etapă, smulgând un punct pe terenul singurei echipei care, la acel moment, avea maximum de puncte. Golurile echipei din Chiscani au fost marcate de Ştefan Adamache şi Emanuel Moldoveanu.

CS Făurei stă în această etapă deoarece adversara sa, CS Bragadiru, s-a retras din campionat în tur.

 

Programul meciurilor din etapa a 17-a:

Vineri, 15 martie

FC FCSB 2 - Agricola Borcea

Sâmbătă, 16 martie

ACSM Olteniţa - CS Medgidia

Sportul Chiscani - CS Afumaţi     

Popeşti Leordeni - CS Tunari       

Progresul Spartac - Unirea Slobozia

Axiopolis Sport Cernavodă - Înainte Modelu

Delta Dobrogea Tulcea - Fotbal Club Rapid 0-3

CS Făurei stă.    
Categorie articol: 

Comentarii