Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani joacă astăzi, acasă, cu Înainte Modelu

• cu o victorie şi ajutată de rezultatele indirecte, echipa din Chiscani poate urca în clasament până pe locul al 10-lea • sâmbătă, Victoria Traian primeşe vizita echipei CSM Râmnicu Sărat

 

Astăzi, de la ora 15.00, în cadrul etapei a 19-a, a Ligii a III-a, Sportul Chiscani, loculal 13-lea, o va întâlni pe teren propriu, pe Înainte Modelu, formaţie aflată pe poziţia a 8-a în clasament, cele două combatante fiind despărţite înaintea partidei directe de 9 puncte.

Un meci pe care Emmanuel Ndigwe şi colegii lui sunt obligaţi să-l câştige pentru a urca una - două poziţii în clasamentul Seriei a II-a. O victorie obţinută astăzi poate urca echipa din Chiscani chiar şi pe locul al 10-lea, ţinând cont de faptul că formaţiile aflate în acest moment pe aceste poziţii au meciuri foarte dificile, Delta Dobrogea Tulcea, locul al 12-lea, joacă la FC Voluntari 2, iar ACSM Olteniţa, locul al 11-lea, şi Agricola Borcea, locul al 10-lea, evoluează pe teren propriu în compania unor echipe de top precum FCSB 2 şi respectiv, Progresul Spartac.

Sportul Chiscani vine după două succese consecutive pe teren propriu, însă lucrul cel mai important este acela că echipa s-a omogenizat şi că joacă altceva decât în tur. Iar acest lucru a fost reflectat atât de numărul mare al ocaziilor avute în cele trei jocuri disputate, dar mai ales de cel al numărului de goluri marcate. La Sportul Chiscani nu sunt probleme de lot astfel că antrenorul jucător, Emmanuel Ndigwe poate alinia cel mai competitiv unsprezece.

“Pentru noi fiecare meci este la fel de important şi încercăm să-l tratăm ca atare, dacă vrem să ne realizăm obiectivul, menţinerea în Liga a III-a. Acum întâlnim o adversară incomodă însă, aşa cum am mai spus, trebuie să abordăm meciul cu seriozitate, ambiţie, să avem o atitudine pozitivă în teren pentru că punctele puse în joc sunt vitale pentru noi”, ne-a declarat Georgel Pascu, preşedintele clubului Sportul Chiscani.

Sâmbătă, tot de la ora 15.00, Victoria Traian va evolua pe teren propriu, în compania echipei de pe locul al 9-lea, CSM Râmnicu Sărat. Formaţia din Traian nu poate conta nici în acest joc pe serviciile lui Costel Roşu, care este încă suspendat, dar are şansa de a obţine prima victorie din acest campionat.

 

Etapa a 19-a programează meciurile:

Vineri:

FC Voluntari 2 - Delta Dobrogea Tulcea

Sportul Chiscani - Înainte Modelu         

Sâmbătă:

Axiopolis Sport Cernavodă - Farul Constanţa          

Victoria Traian - CSM Râmnicu Sărat

Agricola Borcea - Progresul Spartac

Unirea Slobozia - Metalul Buzău

ACSM Olteniţa - FCSB 2.
Categorie articol: 

Comentarii