Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani, învinsă cu 6-0 de Sporting Liești în primul test al iernii

* prima repriză a fost echilibrată * Huțu și Iordache au irosit mari șanse de gol pentru echipa gazdă

 

Echipa din Chiscani a început cu o înfrângere seria partidelor amicale, 0-6, în testul cu Sporting Liești, diferența aceasta mare de scor fiind stabilită în repriza a doua, una în care echipa vizitatoare a schimbat toți jucătorii, în timp ce formația gazdă a avut puține soluții pe banca de rezerve.

Prima repriză a fost echilibrată. Mihu (min.5) și Tudor (min. 7) de la Sporting au șutat pe spațiul porții dar Tunea a fost la post. Replica Sportului a venit în minutul 14, când, în urma unui contraatac, Ionuț Huțu a șutat de la 28 de metri dar Vădeanu a reușit să scoată mingea de la rădăcina barei. Șase minute mai târziu, Buzatu i-a pasat lui Iordache, acesta a intrat în careul oaspeților, a șutat la colțul scurt, dar din nou Vădeanu a evitat golul. Emanuel Moldoveanu a șutat din lovitură liberă de la 25 m, dar atent, Tunea, a scos mingea din vinclu. În ultimele 5 minute ale primei reprise, Sporting a marcat de două ori prin Alexandru Stan și Dragoș Voicu.

Sportul Chiscani a avut prima șansă de gol în repriza a doua, Buzatu (min. 51) a șutat de la marginea careului advers dar s-a opus portarul lui Sporting. Din acest moment, echipa din Liești a marcat de patru ori, trei dintre reușite fiind semnate de Robert Țicămucă (min. 57, 75, 77), cea de a patra aparținându-i lui Milea, care a îndeplinit o simplă formalitate, după o pasă primită de la Dragoș Mucuță.

Sportul Chiscani a avut două șanse de a marca, una în minutul 79 prin Huțu, cea de a doua în minutul 90 prin Iordache, însă de fiecare dată mingea a ocolit poarta.

Sportul Chiscani: Tunea (min. 46: Constandache; min. 75: Ghițun) – G. Ion, M. Pascu, Dobrin, Sima – Alexandru Buzatu, jucător care a mai evoluat la Viitorul Ianca, Chihaia, Giol, Huțu – Iordache, Bolozan. Pe parcursul reprizei a doua au mai intrat Șerban, Chiosa de la Dacia Bertești, Dobre, Cristea și Marco, un fotbalist egiptean, aflat în probe.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii