Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a încheiat la egalitate, 2-2, amicalul cu Avântul Valea Mărului

• Vlad şi Liviu Boariu au marcat pentru echipa gazdă • oaspeţii au egalat, la ultima fază, după un penalty transformat de Petică

 

Ambele combatante au avut evoluţii bune în amicalul care a avut loc miercuri la Chiscani, cu menţiunea că după o primă repriză echilibrată, Sportul a dominat autoritar în partea a doua dar nu a reuşit să marcheze decât o singură dată. Oaspeţii au avut o singură şansă de a înscrie, în cel de-al treilea minut de prelungire al reprizei secunde, când au obţinut un penalty, iar testul de verificare s-a încheiat nedecis.

Ambele formaţii s-au angrenat la un joc plăcut ochiului însă prima ocazie de gol a venit în minutul 19, când Huţu a şutat de la 25 de metri dar mingea a trecut razant cu vinclul porţii apărate de Constantinescu. Jocul a continuat pe contre, iar Sportul Chiscani a fost din nou foarte aproape de deschiderea scorului în minutul 28 când, după o acţiune personală pe partea stângă, Zărnescu a şutat la colţul lung însă Toma a deviat mingea în corner. Huţu a centrat de la colţul terenului dar Techiu nu a reuşit să trimită mingea în poartă de la marginea careului mic. Şi, cum ocaziile se răzbună, la prima acţiune periculoasă a oaspeţilor Anastasie a şutat spre poartă de la 8 metri, Tudor a respins mingea în lateral dar Gârleanu a reuşit să intre în posesia ei şi să înscrie pentru Avântul Valea Mărului, în minutul 33. După doar trei minute, Chihaia a luat o acţiune pe cont propriu, i-a pasat în adâncime lui Omer Vlad care a driblat doi adversari şi a trimis mingea în dreapta lui Constantinescu şi a restabilit egalitatera, 1-1, în minutul 36. În minutul 42, Gârleanu a rămas singur cu portarul gazdelor însă acesta a avut un reflex salvator, iar la ultima fază a primei reprize Techiu a şutat razant cu bara din drepta a porţii adverse.

În repriza a doua, Sportul Chiscani a atacat din primul şi până în ultimul minut de joc însă a înscris doar o singură dată, în minutul 75, prin Liviu Boariu. Gigel Costache şi Huţu au irosit situaţii bune de a marca, iar în minutul 85, la şutul lui Liviu Boariu, un fundaş al oaspeţilor a reuşit să devieze mingea în lateral. La ultima fază, Avântul Valea Mărului a obţinut un penalty, iar Petică a înscris şi a stabilit scorul final, 2-2.

Sâmbătă, de la ora 10.00, Sportul Chiscani va juca cea de a treia partidă de verificare, în deplasare, la Pandurii Tudor Vladimirescu.

 

Sportul Chiscani: Tudor (min. 46: Coviţ) – Gaşpar (min. 39: G. Bălan), Moroianu, Boga, Zărnescu – Lepădatu (min. 46: Costache), Vlad, Ivan (min. 46: L. Boariu), Huţu – Chihaia, Techiu. În repriza a doua au mai evoluat Pârlog, Bordei, Chiriac, Vrânceanu, Ivaşcu.

Avântul Valea Mărului: Constrantinescu – Popa, Toma, Căldăraru, Frunză - Roşu, Gârleanu, Gîţă, Tudose – Anastasie, T. Marin. În repriza a doua au mai evoluat N. Bălan, Zaharia, A. Marin, Vasilache, Condurache, Antofe, Petică, Bogoş, Dodan, Grigoraş, Vîrlan, Lupu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii