Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii de la Special Friends s-au remarcat la Cupa “Ana Lugojana”

• reprezentanţii clubului brăilean au obţinut 20 de medalii, 7 de aur, 7 de argint şi 6 de bronz • la acest concurs au participat 13 cluburi din România şi 3 din Ungaria

 

Sportivii legitimaţi la Special Friends Brăila au participat în perioada 18-21 iulie la cea de a 23-a ediţie a Cupei “Ana Lugojana”, competiţie organizată anual de Clubul Sportiv al Handicapaţilor Fizic Maraton ’93 Lugoj în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj, iar rezultatele au fost foarte bune. La concursul internaţional la care au participat 13 cluburi din România şi 3 cluburi din Ungaria, palmaresul delegaţiei brăilene a fost de 20 de medalii, 7 de aur, 7 de argint şi 6 de bronz.

Probele sportive la care au participat cei 9 concurenţi paralimpici brăileni au fost: tenis de masă (individual, dublu, open), darts, atletism (alergare 100 m, aruncarea suliţei, aruncarea greutăţii) şi sah.

La clasa 5, Vasilica Zamfir s-a clasat pe primul loc în trei probe: tenis de masă individual, aruncarea greutăţii şi aruncarea suliţei, iar la tenis de masă în proba de dublu a ocupat poziţia a 3-a. La clasa 6, Ştefan Leocă a câştigat două probe. Brăileanul s-a impus în proba de aruncare a greutăţii şi în cea de aruncare a suliţei. Tot la aceeaşi clasă, Daniel Macioc s-a clasat pe locul al doilea la tenis de masă în proba de dublu, Nicolas Nicola a bifat de asemenea un loc doi la tenis de masă la dublu şi un loc trei în proba de alergare pe distanţa de 100 m, iar Fănel Sabie a încheiat pe poziţia a treia proba de şah.

La clasa 7, Fănuţa Leocă a obţinut locul al treilea la tenis de masă la dublu.

Cele mai multe medalii au fost obţinute, la clasa 8, de Emilia Constantin. Brăileanca a câştigat probele de tenis de masă individual şi aruncarea suliţei, de patru ori s-a clasat pe locul al doilea, la tenis de masă la dublu şi la open, în proba de alergare pe distanţa de 100 m şi la aruncarea greutăţii. La clasa 9, Gheorghe Dragu a obţinut un loc trei la tenis de masă la dublu, iar Mihai Sorescu s-a clasat pe poziţia a doua în proba de alergare pe distanţa de 100 m şi un loc trei la tenis de masă la dublu.

“Ca de obicei a fost un concurs puternic, cu sportivi de la 16 cluburi, 13 din România şi 3 din Ungaria, la care rezultatele muncii noastre s-a concretizat prin cele 20 de medalii, dintre care 7 au fost de aur”, a declarat Fănuţa Leocă.
Categorie articol: 

Comentarii