Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii de la Arashi-do Brăila, calificaţi la mondialele din Germania

• gruparea sportivă brăileană coordonată de sensei Daniel Mihai s-a clasat pe locul al 3-lea în clasamentul general al cluburilor participante

 

Karateka de la Arashi-do Brăila au avut prestaţii foarte bune în finalele Campionatului Naţional de karate tradiţional Shotokan - Fudokan care au avut loc în weekend-ul trecut la Iaşi, astfel că în urma rezultatelor obţinute s-au calificat direct la Campionatul Mondial care va avea loc în noiembrie, în Germania. La finalele desfăşurate în perioada 12-14 aprilie, unde au fost prezenţi în jur de 400 de sportivi de la 44 de cluburi, gruparea sportivă brăileană coordonată de sensei Daniel Mihai a aliniat la start un lot de 16 karateka, iar la final s-a clasat pe locul al treilea în ierarhia cluburilor prezente la această competiţie.

La copii 2, Matteo Dario Mihai şi Gabriel Giurgiu au devenit campioni naţionali la enbu masculin şi tot aur au cucerit Matteo Dario Mihai, Gabriel Giurgiu, Marius Constantinescu la kata echipe. Tot la această categorie de vârstă, Andrei Dumitru a cucerit bronzul la kumite individual.

În concursul copiilor 1, Maria Marcu şi Cătălin Baciu au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la enbu mixt.

La această categorie de vârstă Arashi-do Brăila şi-a mai trecut în cont două medalii de bronz, la kumite individual prin Maria Marcu şi la kata echipe prin Daria Dârnea, Maria Marcu, Andreea Radu şi un loc patru la enbu mixt prin

Daria Dârnea şi Bogdan Dîrnea.

“Rezultatele obţinute de sportivii clubului nostru la Iaşi au fost foarte bune, Arashi-do s-a clasat pe locul al treilea în ierarhia generală a cluburilor participante la această finală. De asemenea, trebuie menţionat faptul că sportivii noştri s-au calificat direct pentru Campionatul Mondial care va avea loc în luna noiembrie, în Germania. Rezultate pentru care le mulţumesc atât copiilor pentru munca depusă, una încununată cu locuri pe podium şi calificări la mondiale şi nu în ultimul rând părinţilor lor, pentru că fără ajutorul lor aceşti copii nu ar fi ajuns la astfel de performanţe”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.
Categorie articol: 

Comentarii