Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sport Plus organizează un turneu de minivolei la Brăila

Ultimul turneu al grupei B la minivolei băieţi are loc astăzi şi mâine în sala de sport a liceului Edmond Nicolau şi reuneşte la start patru formaţii, CSS Buzău, CSS Galaţi, Arcada Galaţi şi Sport Plus Brăila, organizatoarea competiţiei.
Sâmbătă sunt programate două reuniuni, una dimineaţă, de la ora 9.00 până la 12.30, cea de-a doua după-amiază de la ora 16.00 la 19.30 iar duminică se defăşoară ultima reuniune de la ora 09.30 la 12.30.
Înaintea turneului de la Brăila, CSS Buzău are maximum de puncte şi este deja calificată la turneul semifinal iar Sport Plus ocupă poziţia a doua cu 17 puncte. Pe locul al treilea se află CSS Galaţi cu 11 puncte.
"Putem spune că şi noi suntem deja calificaţi pentru turneul semifinal dar oricum, pentru liniştea noastră trebuie să mai obţinem patru puncte şi cu siguranţă, ne vom îndeplini obiectivul. Dealtfel noi ne vom depune candidatura la organizarea turneului semifinal. Sper ca la această competiţie să vină cât mai mulţi spectatori şi ne-am bucura dacă printre aceştia vor fi şi copii care doresc să practice voleiul pe viitor", a declarat Costi Baciu, preşedintele clubului Sport Plus.

La turneul de la Brăila lotul echipei CS Sport Plus este format din
următorii jucători: Liviu Gologăneanu, Darius Şogor, Valentin
Grădinaru, Eric Bounegru, Andrei Toader, Răzvan Manoliu, Ştefan
Creţu, Valentin Bădin, Mihail Ignatov, Georgian Cornea.

 
Categorie articol: 

Comentarii