Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Speranţe ale înotului brăilean, la LPS

• şase reprezentanţi ai secţiei de nataţie şi-au realizat baremurile pentru finalele cadeţilor de la Târgovişte • Andrei Satnoianu a obţinut cele mai bune rezultate la etapa de zonă de la Bacău

 

Secţia de nataţie de la LPS Brăila a participat cu şapte înotători, şase băieţi, Răzvan Florea, Andrei Satnoianu, Eduard Popoacă, Ştefan Peptănaru, Sorin Damian, Ştefan Bunea, şi o fată, Roxana Alexandru, la etapa regională a Campionatulului Naţional rezervat cadeţilor. Iar şase dintre ei şi-au realizat obiectivele, în sensul că s-au calificat pentru finalele care vor avea loc în iulie, la Târgovişte.    

“În perioada 13-15 aprilie, la Bacău, a avut loc etapa regională a Campionatului  Naţional de înot pentru cadeţi, mai precis pentru băieţii cu vârste între 12 şi 14 ani şi fetele cu vârste de 12 şi 13 ani. Cele  mai bune rezultate individuale au fost obţinute de sportivul Andrei Satnoianu, de la grupa profesorului Cristian Drăghiţă, care a câştigat proba de 100 m fluture cu timpul de 1:03:60 şi a sosit al doilea în probele de 200 m mixt (2:28:06), 400 m liber (4:36:08) şi 100 m liber (58:24). Satnoianu şi alţi patru înotători sunt antrenaţi de profesorul Drăghiţă. Alte rezultate notabile au avut Eduard Popoacă, care s-a clasat pe locul al patrulea la 100 m liber, iar Roxana Alexandru a sosit pe poziţia a cincea la 100 m fluture şi 100 m spate. Trebuie menţionat că şase dintre sportivii noştri şi-au realizat baremurile pentru finalele de la Târgovişte, în acelaşi timp şi-au îmbunătăţit şi propriile performanţe”, ne-a declarat profesorul Alin Oprea, directorul LPS Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii