Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spargere la magazinul «Profi» din zona Pieței Concordia

* azi-dimineață, în jurul orei 5.50, doi indivizi au intrat prin efracție în supermarket, după ce au forțat ușa cu șurubelnițe au furat mai multe pachete cu țigări și sticle de băutură * polițiștii l-au găsit pe unul dintre suspecți la fața locului, acesta fiind într-o stare avansată de ebrietate

 

 

Marți dimineață, doi indivizi ar fi dat o spargere la supermarketul  „Profi” din zona Pieței Concordia. Aceștia ar fi pătruns prin efracție în interiorul societății, asta după ce ar fi forțat ușa cu ajutorul unor șurubelnițe. Unul dintre suspecți a fost găsit la fața locului.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 5.50, doi bărbați ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți de pe Calea Călărașilor. Cei doi au sustras din interior mai multe pachete cu țigări, dar și sticle cu alcool pe care le-ar fi consumat și spart, ulterior. Deplasați la fața locului, oamenii legii l-au depistat pe unul dintre suspecți chiar în zonă, acesta fiind în stare avansată de ebrietate. După cum ne-au spus unii martori, individul stătea pe trotuar, ca și când i-ar fi așteptat pe polițiști, dar, cel mai probabil, fiind în stare de ebrietate, nu se mai putea ridica. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a-l găsi pe cel de-al doilea suspect.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat și distrugere.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii