Mergi la conţinutul principal

Sote de midii cu sos de vin alb

Oferită de HOTEL ŞI RESTAURANT SAINT GERMAIN

 

Ingrediente:

1 kg midii proaspete

200 g rosii cherry

4 catei de usturoi

1 legatura patrunjel

1 ardei iute

200 mll vin alb sec

 

Mod de preparare:

Curatam bine midiile si punem pe foc o tigaie, de preferat un wok,  atunci cand tigaia este incinsa punem midiile si acoperim cu un capac. Intre timp taiem rosiile patrunjelul si ardeiul iute. Controlam sa vedem daca sau deschis midiile, daca sau deschis adaugam usturoiul tocat marunt, lasam 2 minute si adaugam rosiile si ardeiul iute, mai lasam 3-4 minute si adaugam vinul. Lasam sa se evapore alcoolul din vin si si adaugam patrunjelul, sare piper dupa gust.

Pofta buna!

 

Adresa: Strada Grădinii Publice 1, Brăila

Rezervări: 0741.588.588

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro