Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SOCIAL: Lăzăroiu: Nu pot spune cu certitudine că vor fi refăcute salariile bugetarilor în 2012

Nu pot să spun cu certitudine că vor fi refăcute salariile bugetarilor în 2012 şi nimeni din guvern nu o poate spune, a declarat miercuri, la Realitatea TV, ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, cu referire la posibilitatea unor majorări ale lefurilor.

"Întreaga lume e cuprinsă de incertitudine. Noi nu suntem singuri în lumea asta, depindem de toţi ceilalţi. Dacă se întâmplă ceva la bursa de la New York, asta se resimte inclusiv la Bucureşti", a mai spus demnitarul.

Lăzăroiu a afirmat şi că, în acest moment, nu pot fi nici măcar estimate şansele unor majorări salariale la începutul anului viitor. "Creşterea de la 1 ianuarie 2012 este posibilă, însă incertitudine înseamnă că nu poţi calcula o probabilitate pe care să te bazezi", a spus ministrul.

Potrivit lui Lăzăroiu, şansele cu privire la creşteri ale salariilor vor putea fi cunoscute atunci când se va face bugetul pe anul viitor. "Dacă încasările la buget cresc, abia atunci vom şti ceva cert cu privire la majorările salariale", a spus Lăzăroiu, care, în acelaşi context, a subliniat importanţa creşterii economice.
Categorie articol: 

Comentarii